Connect with us

Reel Sektör

13’ÜNCÜ IBAKTECH FUARI 10-13 MART 2022’DE…

13’üncü Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı (IBAKTECH), 10-13 Mart 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleşecek. Messe Stuttgart Ares Fuarcılık’ın organize ettiği fuarda, sektördeki en güncel teknolojiye sahip ürünler sergilenecek.

Türkiye’nin 18 uzak ülkeye dış satımı 2021’de bir önceki yıla göre yüzde 42,2 artarak 27 milyar doları geçti. 1000’in üzerinde katılımcı ve markayı ağırlamaya hazırlanan 13. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’yla (IBAKTECH) yeni iş birlikleri sağlanması amaçlanıyor.

Ufuk Altıntop-Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü

Ufuk Altıntop-Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü

“DIŞ TİCARET AÇIĞINI KAPATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
“Dış ticaret açığının kapatılması için harekete geçtiklerini” belirten Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, “Bu strateji doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla fuara pek çok ülkeden ziyaret gerçekleşecek. Bir önceki fuarda 115 ülkeden ziyaretçi ağırlanmıştı. Eklenen ülkelerle birlikte, bu yıl daha fazlasını hedefliyoruz. Ziyaretçilerle güzel iş birliklerine imza atılacağına inanıyoruz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir