Connect with us

Reel Sektör

OYUNCAK SEKTÖRÜ 4. İSTANBUL OYUNCAK FUARI’NDA BULUŞACAK…

Oyuncak sektörü Avrasya’daki en büyük ve en kapsamlı uluslararası buluşması için hazırlanıyor. Sektörde en yeni trendlerin belirlendiği İstanbul Oyuncak Fuarı’nın 4’üncüsü 17-20 Mart 2022 tarihlerinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve OYDER (Oyuncakçılar Derneği) iş birliğiyle organize edilen 4. Uluslararası Oyuncak, Oyun ve Bebek Fuarı; uluslararası ve yerli üreticileri bir araya getirerek ihracata katkı sağlamayı amaçlıyor. Avrasya’nın en geniş ürün yelpazesine sahip olan fuar, aynı zamanda Tüyap’ın hibrit fuarcılık anlayışını dünya oyuncak pazarına da tanıtacak.

 Yeşim Ulusoy-Tüyap İstanbul Fuarları Genel Müdür Yardımcısı

Yeşim Ulusoy-Tüyap İstanbul Fuarları Genel Müdür Yardımcısı

“SEKTÖRÜN TİCARİ FAALİYETLERİNE KATKI SAĞLIYORUZ”
Tüyap İstanbul Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Ulusoy, fuarın “sektörün ticari faaliyetlerine güç kazandırdığını” belirtti: “2022’de 4’üncüsünü düzenleyeceğimiz fuar aracılığıyla küresel oyuncak sektörünün devlerini yerli üreticilerimizle buluşturacağız. Markalaşma yolunda ilerleyen, marka bilinirliğini artırmak isteyen üreticilerimizle yeni hedef pazarlara ulaşarak küresel adımlarını hızlandırmaya hazırlanan üreticilerimiz için büyük fırsatlar sunacağımız fuarımızla sektörün ihracat hedeflerine ulaşmasına kılavuzluk edeceğiz.”

“KÜRESEL TİCARETİ ŞEKİLLENDİRİYORUZ”
Fuar aracılığıyla “küresel ticareti de şekillendirdiklerini” vurgulayan Ulusoy, “Fuarımızda sergilenen yenilikler sektör trendlerinin belirlenmesinde yol gösterici oluyor. 2022 yılında da ülke çeşitliliğini ve ziyaretçi sayılarını artırarak üretime ve ihracat faaliyetlerine kazandırdığımız değeri daha da yukarılara taşımak için yurt dışı ofislerimiz aracılığıyla oldukça yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu yıl da dünyanın dört bir yanından alım heyetlerini fuarda ağırlayacağız.” dedi.

SEKTÖRÜN İNOVASYON GÜCÜ SERGİLENECEK
Oyuncak kategorisine giren binlerce ürünü ziyaretçilerle buluşturacak fuar; oyuncakların masalsı dünyasını Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleriyle şekillenen yenilikçi ürünlerle metalaştırırken, ileri teknolojilerle geliştirilen yeni oyuncak modelleriyle “sektörün inovasyondaki gücünü” yansıtacak.

YIL BOYU KESİNTİSİZ TİCARET
Tüyap’ın networking uygulaması “MyTüyap”ın video toplantı altyapısına sahip akıllı B2B eşleştirme sistemylr katılımcı firmalar, tüm dünyadan alıcılarla anında buluşturulacak. Böylelikle firmalar seyahat engellerine takılmadan yıl boyu ticaretlerini kesintisiz sürdürebilecek. Aynı şekilde Tüyap’ın fuarlardaki iş bağlantılarını dijital ortama taşıyan web siteleri sayesinde 365 gün boyunca dünyanın her yerinden alıcılara doğrudan ulaşabilecekler. Ziyaretçiler de aynı uygulama üzerinden ilgilendikleri alanlardaki ürün ve hizmeti sunan kişilerle anında iletişime geçebilecek.

ONLINE BULUŞMALAR GERÇEKLEŞECEK
Tüyap geliştirdiği “Business Connect Programı” ilgili firma ve ziyaretçileri fuar öncesi ve sonrasında da online’da bir araya getirecek. Firmalar, fuar alanında bulunamasalar dahi programı üzerinden ziyaretçilerle görüşme yapabilecek.

Fuar hakkında detaylı bilgi için: www.istanbuloyuncakfuari.com

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir