Connect with us

Türkiye Gündemi

TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUARI 2-4 ARALIK’TA…

Turizm sektörünü bir araya getiren “Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı” 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında kapılarını açıyor. Dünya turizm trendlerinin yer alacağı fuarda; bu yıl ilk kez düzenlenecek “TTI Outdoor – Kamp, Karavan, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı” da doğa ve kamp tutkunlarını buluşturacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile T.C. Ticaret Bakanlığı himayelerinde; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık A.Ş.’nin organize ettiği Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, Fuarizmir A ve B hollerinde organize edilen 15. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve “TTI Outdoor – Kamp, Karavan, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı” 2 ve 4 Aralık 2021’de profesyonel ziyaretçileri ağırlarken; 5 Aralık 2021’de halka açılacak.

ONUR KONUĞU: EDİRNE
Fuarın bu yıl onur konuğu ili Edirne. Edirne’nin turizmi, tarihi, kültürü ve gastronomisi; kente hizmet veren işletmelerden Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret Borsası, İpsala Ticaret Borsası, Keşan Ticaret Borsası, Uzunköprü Ticaret Borsası, Uzunköprü Ticaret Odası, Uzunköprü Bal Üreticileri Birliği, oteller, seyahat acenteleri, turizm STK’ları, profesyonel tur rehberleri eşliğinde tanıtılacak.

İZMİR’İN TURİZM STRATEJİSİ PAYLAŞILACAK
İzmir Büyükşehir Belediyesi öngörüsü ve kent paydaşlarıyla geliştirilen “İzmir Turizm Stratejisi ve Eylem Planı” Şubat ayında düzenlenen 14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nda tanıtılmıştı. “Uygarlıklara yön veren pek çok kavram, düşünce ve yaklaşımın İzmir’den dünyaya taşınması” fikrinden yola çıkarak; turizm stratejisi, 15. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na da yansıtılacak.

SEKTÖRE DAİR PEK ÇOK SÖYLEŞİ
Farklı etkinliklerin yer alacağı fuarda; alanında uzman isimler Türkiye ve dünya turizmini masaya yatıracak. Fuar boyunca; “Film Setinde Acentenin Ne İşi Var?”, “Sağlık Turizmi Politikaları, Türleri ve Seyahat Acentelerinin Rolü”, “Yeni Nesil Dizi ve Filmlerin Turizme Etkisi”, “Gastronomi Turizminin Gelişimi, Nereden Nereye Gidiyor?” söyleşileri ile devam ediyor. 4 Aralık Cumartesi günü 11.45’te başlayan söyleşilerde ise, “Antalya’nın Yükselen Kültür ve Turizm Trendi: Patara”, “İzmir; Erken Tarihi ve Arkeolojisi”, “Influencer Marketing’in Turizm Destinasyonlarına ve Ürünlerine Etkisi”, “Bisiklet Turizminin Turizm Ekonomisine Katkısı” gibi sektöre dair birçok konu başlıkları ele alınacak.

TURİZMİN GELECEĞİ KONUŞULACAK
Turizmin geleceği “Geleceğin Acentesi Olmak”, “Küresel Trendler ve Türk Turizmi için Fırsatlar”, “Turizm Sektöründe Dijital Medyanın ve KVKK’nın Önemi”, “Yeni Nesil Misafir İlişkileri ve CRM Çözümleri”, “Dijitalleşen Konaklama Sektöründe Mobil Uygulamaların Önemi”, “Doğrudan Rezervasyonun Önemi ve Stratejileri”, “Turizm Sektöründe Müşteri Deneyimi” konuşmalarıyla ele alınacak.

DOĞASEVERLERE ÖZEL AKTİVİTELER
15’inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuarıyla eş zamanlı ilk kez düzenlenecek “TTI Outdoor – Kamp, Karavan, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı”yla da doğa tutkunları; birçok söyleşi ve etkinliğe katılıp, keyif ve macera dolu dakikalar geçirecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir