Connect with us

Yaşam

500 T’DE SÜRPRİZ DAVET…

21 Kasım 2021 günü saat 11.00’de Tuzla Şifa Mahallesi’nden kalkan 500T otobüsüne binen yolcular; Zeytinburnu’na kadar süren rotada renkli bir seyahat deneyimi yaşadılar. Dijital içerik platformu GAİN’in en yeni projesi “500T: Kayıp Otobüs”ün tanıtımı için organize edilen etkinlikte yolculara ayrıca öğle yemeği, bakiye yüklenmiş İstanbulkart ve 7 günlük ücretsiz GAİN Premium üyeliği hediye edildi.

GAİN’in en yeni projesi “500T: Kayıp Otobüs” 11 Kasım 2021’de yayına girdi. Basın lansmanının ardından vatandaşlar için de düzenlenen tanıtım etkinliğinde; 500T hattı (Tuzla-Zeytinburnu) boyunca canlı müzik eşliğinde yolculuk ettiler.

"500T: Kayıp Otobüs" tanıtımında yolcular canlı müzik eşliğinde seyahat etti.

“500T: Kayıp Otobüs” tanıtımında yolcular canlı müzik eşliğinde seyahat etti.

7 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR
Yönetmen koltuğuna Murat Özsoy ve Sinan Yabgu Ünal’ın oturduğu, senaryosunu ise Murat Özsoy’un kaleme aldığı “500T: Kayıp Otobüs” 7 bölümden oluşuyor. Belirli bir konuyu belgeselmiş gibi anlatan; ancak tamamen hiciv ve parodi amacıyla yapılan komedi filmleri ve televizyon programı (mokümanter) türündeki içerik; otobüsün bir Cuma akşamı Levent trafiğinden kaçmak için girdiği ara sokaklardan birinde, yolcularıyla birlikte ortadan kaybolmasını konu alıyor. Bu gizemli olaya ilişkin ortaya atılan teoriler kayıp yakınları, görgü tanıkları, uzmanlar ve araştırmacı-yazarların yorumlarıyla mercek altına alınıyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir