Connect with us

Reel Sektör

MODA KOZASININ YENİ KELEBEKLERİ…

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) Ticaret Bakanlığı desteğiyle 29. kez düzenlediği “KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu. 16 Kasım 2021’de Mandarin Orientel Bosphorus İstanbul’da gerçekleşen törende; genç tasarımcı Asena Saban “Hackin The Socialism” isimli koleksiyonuyla birinci, “Vinegar valentines” ile Yiğit Kemal Aydemir ikinci ve “Revial” ile Sahra Zeybekoğlu üçüncü seçildi.

Kariyerinin başındaki genç tasarımcıları Türk moda sektörüne kazandırmayı hedefleyen “KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması”nda; birinciye 60 bin TL, ikinciye 30 bin TL, üçüncüye 20 bin TL’nin yanı sıra; 1 yıllık İngilizce dil eğitimi ödülü verildi. Finale kalan tüm yarışmacılara ise, Moda Tasarımcıları Derneği’ne 1 yıllık üyelik, İMA’da Moda Tasarımı ve Yönetimi Master Class Diploma Programı’na katılım hakkı ve sektörle ilgili uluslararası bir moda fuarını ziyaret imkanı sunuldu.

Genç tasarımcı Asena Saban "Hackin The Socialism" isimli koleksiyonuyla birinci, "Vinegar valentines" ile Yiğit Kemal Aydemir ikinci ve "Revial" ile Sahra Zeybekoğlu üçüncü seçildi.

Genç tasarımcı Asena Saban “Hackin The Socialism” isimli koleksiyonuyla birinci, “Vinegar valentines” ile Yiğit Kemal Aydemir ikinci ve “Revial” ile Sahra Zeybekoğlu üçüncü seçildi.

BAHAR KORÇAN ÖZEL ÖDÜLÜ
Yarışmanın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ilk yıl birincisi Bahar Korçan’ın da anıldığı gecede Can Encin “Bahar Korçan Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir