Connect with us

Reel Sektör

İNŞAATTA DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI…

İnşaat sektörü dijitalleşiyor. Sektöre özel online pazar yeri ve kariyer platformu Workindo, inşaat alanında yüz yüze iş görüşmelerini ortadan kaldırıyor.

Workindo sayesinde firmaların ve personelin artık yüz yüze iş görüşmesi yapmasına gerek kalmadığını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Sitemize üye olan taşeronlar ve personel kendileri için en uygun işe kolayca teklif verebiliyorlar.” dedi.

Erhan Kocabaş-Workindo CEO’su

Erhan Kocabaş-Workindo CEO’su

“TÜM İŞLEMLER ONLINE”
Tüm işlemlerin online gerçekleştiğini ifade eden Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, konuyu şöyle detaylandırdı: “Workindo’ya üye inşaat personeli yetkinliklerini ve deneyimlerini sisteme kaydederek, kendilerine en uygun işi bulabiliyor. Yine firma sahipleri de aynı şekilde istedikleri özelliklere sahip çalışan bulma imkanına sahip oluyor. Belge teslim süreci de site üzerinden online gerçekleşiyor.”

“ŞEFFAFLIK İLKESİ DEVREDE”
Tarafların her işten sonra puanlama yapabildiğini hatırlatan Kocabaş, işveren ve işçi açısından sürecin “şeffaf” biçimde ilerlediğini kaydetti: “Üye şirket ve şahıs bilgilerinin birinci elden düzenli aralıklarla kontrol edilerek bilgilerin doğruluğu güvence altına alınıyor. Tarafların her işten sonra birbirlerini puanlama ve yorumlama özelliğiyle de işveren ve iş alan için şeffaflık ilkesi devreye giriyor. Herkes memnuniyetini ya da memnuniyetsizliğini özgürce dile getirerek ihtiyaç duyduğu işi ve personeli nokta atışı yaparak buluyor.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir