Connect with us

Teknoloji

STARTUPLARA POWERFACTOR GÜVENCESİ…

Teknopark İstanbul’un kuluçka merkezi Cube Incubation, Türkiye ve yurtdışında çok sayıda finans kuruluşunun teknolojik altyapısını sağlayan Architecht’le “PowerFactor” isimli ürün özelinde iş birliği protokolü imzaladı. Anlaşmaya göre; kuluçka merkezinde yer alan 5 girişime 18 ay boyunca PowerFactor’le siber güvenlik hizmeti verilecek.

Architecht’in geliştirdiği PowerFactor, Türkiye ve Avrupa’da 2.8 milyon bankacılık ve finans müşterisinin mobil uygulama, işlem doğrulama ve hesap giriş güvenliğini sağlıyor. Gerçekleştirilen protokol kapsamında PowerFactor ürününün Cube Incubation girişimleri tarafından ücretsiz kullanımı sağlanacak.

YAPILAN İŞ BİRLİKLERİ ORTAK FAYDA SAĞLIYOR
Girişimcilerin ihtiyaçlarına çözümler üreten, sağladığı altyapı ve desteklerle Türkiye’nin en nitelikli kuluçka merkezlerinden Cube Incubation; Architecht’le imzaladığı protokolle kurumlarla ortaklaşa çalışmanın önemine dikkat çekiyor. Girişim ekosisteminde kurumlarla yapılan anlaşmalar her iki tarafa sağladığı faydaların yanı sıra; şirketlerin yeni pazarlara girmelerine, yeni pazarlar yaratmalarına, ürünlerini geliştirmelerine yardımcı olurken, girişimlerin hizmet ve ürünlerini ölçeklendirmelerini de destekliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir