Connect with us

Reel Sektör

AKSA JENERATÖR’LE “KESİNTİSİZ” VERİ GÜVENLİĞİ…

Sektörün lider markası Aksa Jeneratör, Data Center (Veri Merkezi) standartlarının belirlenmesinde en etkili ve yetkin kurum Uptime Institute tarafından TIER III ve TIER IV standartlarına uygunluk onayı aldı.

Aksa Jeneratör, Cummins 550 kVA – 3.000 kVA aralığında ve Perkins 1.400 kVA – 2.500 kVA güç üreten 50/60 Hz seçenekli jeneratör gruplarıyla TIER III ve TIER IV standartlarına uygunluk onayına layık görüldü.

Abidin Volkan Karaçalı-Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü

Abidin Volkan Karaçalı-Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü

“VERİ MERKEZLERİ İÇİN KESİNTİSİZ ENERJİ ŞART”
Veri merkezlerinin faaliyetlerini güvenli biçimde sürdürebilmeleri adına elektrik enerjisinin kesintiye uğramaması gerektiğini vurgulayan Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Abidin Volkan Karaçalı, şunları dile getirdi: “Ürünlerimizin Veri Merkezi uluslararası standartlarını karşılaması ve bu denli önemli bir sertifikaya sahip ilk ve tek Türk markası olmak bizim için gurur verici. Veri merkezlerinin güvenli bir şekilde işleyebilmesi için en önemli önlem elektrik enerjisinin kesintiye uğramamasıdır. İçinde bulunduğumuz dijital çağda veri merkezlerine duyulan gereksinim her geçen gün artıyor. Dolayısıyla büyük miktarda veriyi depolamak ve güvenceye almak için veri merkezlerinin çoğu işletme için çok kritik bir öneme sahip olduğunun farkındayız. Biz de veri merkezlerinin güvenli bir şekilde çalışması için birçok kuruma hizmet veriyoruz. Uluslararası standartlarda ürettiğimiz ürünlerimizin alanında saygın otoritelerce kabul görmesi bizi sektörde ilkleri gerçekleştirme konusunda daha da motive ediyor.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir