Connect with us

Kültür - Sanat

MODERN TÜRK SANATININ ÖNDE GELENLERİ LONDRA’DA BİR ARAYA GELİYOR…

Modern Türk sanatında önde gelen isimlerin katılımıyla bu yıl ilk kez gerçekleşecek TA London / Turkish Art Week başlıyor. Türkiye, Azerbeycan, Kuzey Kıbrıs ve Avrupa’da yaşayan Türk asıllı 20 ressam, heykeltraş ve enstalasyon sanatçısının 88 eseri 27-31 Ekim 2021 tarihlerinde Londra’nın ünlü sanat merkezi Saatchi Galeri’de sanatseverlerle buluşacak.

İngiltere’nin ilk online Türk Sanat galerisi ve sanat platformu Renko London organizasyonunda Türk Hava Yolları ve Doqu Home sponsorluğunda hayata geçen TA London / Turkish Art Week 26 Ekim 2021’de vip açılışla başlayacak. Türk Modern sanatını Avrupa’ya taşıma amacıyla planlanan etkinliğin her yıl değişecek içeriğiyle Londra’da geleneksel hale gelmesi hedefleniyor.

TA London’ın ilk yılındaki "Featuring" baş sanatçısı resmin şairi Devrim Erbil.

TA London’ın ilk yılındaki “Featuring” baş sanatçısı resmin şairi Devrim Erbil.

İLK YILIN BAŞ SANATÇISI DEVRİM ERBİL
TA London’ın ilk yılındaki “Featuring” baş sanatçısı resmin şairi Devrim Erbil. Azerbaycan’da “renklerin efendisi” lakabıyla bilinen ressamı Sakit Mammadov ve Kuzey Kıbrıslı Emin Çizenel‘in de katılacağı organizasyonda; Türk sanatçılar dışında Joana Gilbert ve Eva Sonaike de misafir olacak.

TA London / Turkish Art Week’e katılan tüm sanatçılar: Bahri Genç, Barış Sarıbaş, Başak Cansu Güneykaya, Cengiz Yatağan, Çiğdem Erbil, Devrim Erbil, Ece Clarke, Emin Çizenel, Esra Meral, Eva Sonaike, Joanna Gilbert, Mehmet Günyeli, Mine Zabcı, Nuri Battal, Renk Erbil, Rina Bakış, Sakit Mammadov, Sina Mirel, Sümer Erek,Yam Karkai,Yiğit Yazıcı

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir