Connect with us

Kültür - Sanat

ALBARAKA SANAT AKADEMİSİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR…

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk’ün hayata geçirdiği Albaraka Sanat Akademisi’nde 6. dönem kursları başlıyor. Klasik Türk İslam sanatlarından Ebru, Tezhip, Çini, Hat ve Minyatür sanatları alanında eğitim almak isteyenler 27 Eylül 2021’e kadar başvurabilecek.

Klasik Türk sanatlarını yaşatmak ve sanatçıları desteklemek amacıyla 2016 yılından bu yana faaliyet gösteren Marmara İlahiyat ve Kültür Merkezi’ndeki Albaraka Sanat Akademisi’nde; Esra Ünal ve Semiha Beylihan “Ebru”, Selim Sağlam ve Nilüfer Kurfeyz “Tezhip”, Levent Kum “Çini”, Fatih Özkafa “Hat” ve Gülçin Anmaç “Minyatür” alanında vereceği eğitimler 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacak.

Mehmet Fatih Yorulmaz-Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve Albaraka Türk Kültür Sanat ve Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Fatih Yorulmaz-Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve Albaraka Türk Kültür Sanat ve Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi

“KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK”
Bankacılığın yanı sıra kültür sanat alanında da çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve Albaraka Türk Kültür Sanat ve Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Yorulmaz, “Geçmişten bugüne gelen kültürel mirası aynı sorumlulukla yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hedefiyle kurduğumuz Albaraka Sanat Akademisi’nde bu yıl 6. Dönem eğitimlerine başlıyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimizin desteğiyle yine hafta içi ve hafta sonu olmak üzere; Ebru, Tezhip, Çini, Hat ve Minyatür sanat alanlarında ki kurslarımıza devam edeceğiz. Katılım bankacılığındaki başarımızın yanı sıra, bugüne kadar kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın etki alanını artırarak çok daha ileriye taşıma hedefimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başvuru için: [email protected]

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir