Connect with us

Finans & Ekonomi

ÇEK İŞLEMLERİ “ÇEKCEPTE”YLE HIZLANIYOR…

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik yeni bir dijital finansman çözümü getirdi. İşCep’in ÇekCepte özelliğiyle KOBİ’ler banka fark etmeksizin vadesi gelmemiş çekleri kolayca nakde çevirebiliyor.

İşCep’in ÇekCepte özelliğiyle henüz vadesi gelmemiş çekler nakde çevrilip, KOBİ’ler çeklerinin karşılığında kredi kullanmak için saniyeler içerisinde başvuruda bulunabiliyor. Bu özellik sayesinde işletme sahipleri işlerine devam ederken, öte yandan alacaklarının vadesini beklemeden, ödemelerinin tarihini de planlayabiliyorlar.

Şahismail Şimşek-İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı

Şahismail Şimşek-İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı

“MÜŞTERİLER HIZLI DÖNÜŞ ALIYOR”
ÇekCepte uygulamasıyla çekli işlemlerin hızlandığını ifade eden İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, konuyu şöyle detaylandırdı: “Esnaf ve KOBİ’lerin finansmana erişimlerinde önemli olan tüm finansal enstrümanlara yönelik dijitalleşme imkanlarını gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ÇekCepte uygulaması da ödeme sistemleri içinde yoğun kullanılan çekli işlemlere yeni bir soluk getirecek. İşCep üzerinden karekodu okutulan çekin bir tür röntgenini çekiyoruz ve başvuru sonucunu saniyeler içinde müşterimize iletiyoruz. Müşterilerimiz de aldıkları bu hızlı ön onaydan sonra çekle birlikte şubeye 2 iş günü içinde başvurarak son derece süratli bir şekilde başvurularını sonuçlandırabiliyorlar. İş Bankası olarak müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarını anlamaya ve onlara en uygun çözümleri sunmaya devam edeceğiz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir