Connect with us

Yaşam

SPOR VE SANAT KAPADOKYA’DA BULUŞUYOR…

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Nevşehir Valiliği, Ürgüp Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun kurumsal destekçi olduğu Türkiye’nin en önemli uluslararası organizasyonlarından Salomon Cappadocia Ultra Trail bu yıl 16-17 Ekim’de gerçekleşecek. Koşuların bu yılki yeni sponsoru Canon da bir fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Ultra-Trail World Tour yarışı 119 km’lik “Salomon Cappadocia Ultra Trail’ın  kez daha ana yarış olacak. 3 bine yakın sporcuya ev sahipliği yapacak organizasyon kapsamında; Canon davetlisi fotoğraf sanatçıları yarışı fotoğraflayıp, bir sergi oluşturacak.

KAPADOKYA’NIN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ YAKINDAN GÖRME FIRSATI
Doğal hisarları, peribacalarıyla dolu vadileri ve yüksek tepeleriyle Kapadokya’nın büyüleyici güzelliğini görme imkanı sağlayacak 63 km’lik Salomon Cappadocia Medium Trail’in yanı sıra, Ortahisar ve Göreme’den geçerek Göreme Milli Parkı’nın vadilerini patikalarında koşarak keşfetme fırsatı sunacak 38 km’lik Salomon Cappadocia Short Trail da yapılacak.

İLK KEZ BAYRAK YARIŞI KONSEPTİ
Bu yıl ilk defa bayrak yarışı konseptinde organize edilecek “Cappadocia Team Games” her bir takım üyesinin CST veya CMT parkurlarının bir bölümünü koşmalarına imkan tanınacak. Minimum biri kadın olmak üzere 3’er kişilik takımlar halinde 38 km’lik CST parkurunda yarışabilecek koşucular, dilerlerse 63 kilometrelik CMT parkurunda da minimum ikisi kadın koşucu olmak üzere 6’şar kişilik takımlar halinde yarışabilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir