Connect with us

Finans & Ekonomi

HALKBANK’TAN 6 AYDA 50 BİNİ AŞKIN KADIN GİRİŞİMCİYE 5 MİLYAR TL KREDİ…

Halkbank’ın kadın girişimcileri teşvik etmek için hayata geçirdiği Kadın Girişimci Kredi Paketi, 6 ay içinde 50 binin üzerinde girişimciye ulaştı. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, İzmir’deki Üreten Kadınlar Toplantısı’nda verdikleri destek sayesinde örnek projelere imza atıldığını söyledi.

Ege Bölgesi’nde Kadın Girişimci Kredi Paketi’ne yoğun ilgi gösterildiğini belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Ege Bölgesi özelinde kredi hacminin 1 milyar TL’yi bulduğunu kaydetti.

Osman Arslan-Halkbank Genel Müdürü

Osman Arslan-Halkbank Genel Müdürü

“KREDİDEN 50 BİNDEN FAZLA KADIN GİRİŞİMCİ YARARLANDI”
Mart ayından bu yana 50 binin üzerinde kadın girişimcinin kredi paketinden yararlandığını ifade eden Arslan, şunları dile getirdi: ” Toplam 5 milyar TL’ye yaklaşan kredi hacmine ulaştık. Kadınlarımız, destek paketimizin vesile olduğu finansal ivmeyle, tüm girişimcilerimizin ilham alabileceği örnek çalışmalar gerçekleştirmektedir. Örneğin İzmir’de cep telefonu aksesuarları toptan satışını gerçekleştiren bir müşterimiz, kadın girişimci kredisi desteğiyle yurt içinde çeşitli zincir mağazalarla anlaşma imzalamış ve iş hacmini büyüterek, cirosunu dört kat arttırmıştır. Denizli’de bir başka müşterimiz ise küçük bir otogaz satış ofisi işletirken, bankamızdan faydalandığı kadın girişimci kredisiyle Türkiye’nin en büyük akaryakıt istasyonlarından birinin bayiliğini almıştır.”

“YILIN EN İYİ İŞVERENİ SEÇİLDİK”
İzmir’deki Üreten Kadınlar Toplantısı’nda Halkbank’ın “Yılın En İyi İşvereni” seçildiğini hatırlatan Arslan, “Bankamız tüm dünyadan finans ve bankacılık sektöründen kurumların katıldığı uluslararası bir insan kaynakları programı çerçevesinde altın ödül alarak ‘Yılın En İyi İşvereni’ seçilmiştir. Çalışmalarımızın ödüllerle taçlandırılmasından mutluluk duyuyor, ödüllerin sağladığı motivasyonla Türkiye’nin kalkınması yolunda yeni projeler geliştirmeye devam edeceğimizi paylaşmak istiyorum.” dedi.

KREDİLER SEMBOLİK OLARAK TAKDİM EDİLDİ
Toplantıda, paketten faydalanan kadınları temsilen Ege Bölgesi’nden 8 kadın girişimciye sembolik olarak kredileri takdim edildi. Ardından “İlham Veren Kadınlar” ve “Gelecek İçin Sıfır Atık” başlıklı paneller gerçekleşti.

Toplantıda, paketten faydalanan kadınları temsilen Ege Bölgesi’nden 8 kadın girişimciye üretkenliklerini desteklemek adına kredileri sembolik olarak takdim edildi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, İzmir’deki Üreten Kadınlar Toplantısı’nda, paketten faydalanan kadınları temsilen Ege Bölgesi’nden 8 kadın girişimciye sembolik olarak kredilerini takdim etti. 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir