Connect with us

Türkiye Gündemi

KADIN GİRİŞİMCİLERE ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ…

E-ticarete yapmak isteyen kadın girişimcilerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm konularda gelişimlerini ücretsiz sağlayacak online platform “E-Ticaret Kadınlar Kulübü” Ekim ayında açılıyor.  Platformun Ekim-Kasım aylarını kapsayan ilk dönemi 7 Ekim 2021’de başlayacak.

“Dijital dönüşüme ayak uyduran, rekabetçi ve e-ticaret alanında daha güçlü kadınların buluşma noktası” sloganıyla hayata geçen E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nde; eğitimler, online buluşmalar, networking imkanları, e-ticaret danışmanlarıyla sohbetler ve Slack kanalıyla iletişim gibi birçok seçenek sunulacak.

Murat Erdör-E-Ticaret Kadınlar Kulübü'nün Kurucusu

Murat Erdör-E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nün Kurucusu

“KADIN GİRİŞİMCİ SAYISININ ARTMASIYLA HAREKETE GEÇTİK”
E-Ticarete atılan kadın girişimci sayısının artması nedeniyle platformu kurduklarını dile getiren E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nün Kurucusu Murat Erdör: “Uzun yılların verdiği tecrübe ekseninde görüyoruz ki, tüm dünyada ve ülkemizde evlerinde ya da atölyelerinde ürettikleri ürünleri online satışa sunan veya toptan aldıkları ürünlerle e-ticarete atılan kadınların sayısı her geçen yıl artıyor. E-ticarete atılmak isteyen kadınların sayısının sürekli artması bu platformu kurmamızdaki en önemli nedenlerden biri oldu. E-Ticaret Kadınlar Kulübü yalnızca eğitim sunan bir platform değil. Eğitimlerin dışında sunduğumuz birçok benzersiz fırsatla girişimci kadınlarımızın işlerini e-ticarete taşımalarını ve e-ticarette güç kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

2 AYLIK PERİYODLARLA DÜZENLENECEK
2 aylık periyodlar halinde düzenlenecek online kurslarda; girişimcilik, e-ticarette markalaşma, e-ticaret ekonomisi, e-ticaret altyapılarında dikkat edilmesi gerekenler, e-ticaret yazılımı kurulum ve yönetim süreçleri, e-ticarete ilişkin hukuki düzenlemeler, e-ticarette insan kaynakları süreçleri, pazaryerinde satış yapmak, şirket kuruluş ve vergi uygulamaları, ödeme çözümleri, e-ticarette dijital pazarlama, sadık müşteri yaratma konularında eğitim verilecek.

MEZUNLAR SERTİFİKALANDIRILACAK
Kulüpten başarıyla mezun olan tüm kadın girişimcilere sertifika verilecek. Platform, üye olan ve kurslara katılan her kadın girişimciye kendi e-ticaret sitesini yapma imkanı da sağlayacak. Her eğitim döneminde en iyi web sayfasını yapan kadın girişimciye oluşturulan site hediye edilecek. Mezun olan ve e-ticarete başlamak isteyen diğer kadın girişimciler ise platforma destek veren şirketlerin hizmetlerinden uygun şartlarda faydalanabilecek.

Üye olmak için: www.eticaretkadinlarkulubu.com

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir