Connect with us

Otomobil

SAHİBİNDEX VASITA RAPORU TEMMUZ SONUÇLARI…

Sahibinden.com verilerinden hazırlanan sahibindex Vasıta raporuna göre; Temmuz ayında kategori bazında en çok ilan otomobile verildi. Otomobili; Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Motosiklet ve Ticari Araçlar takip etti.

En çok ilan verilen otomobil kategorisinde marka & model sıralamasında ise ilk sırada Renault – Clio ve Volkswagen Passat yer aldı. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayının lideri Opel – Astra ise listede üçüncü olurken, sıralama Renault – Megane ve Ford – Focus’la devam etti. Temmuz ayında en çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markasında bu yıl da Nissan zirveye adını yazdırdı.

EN ÇOK 2016 MODEL ARAÇ İLANI VERİLDİ
Rapora göre Temmuz ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel otomobillerin ilanları verildi. 2020 yılının Temmuz ayında ilan sayısıyla lider olan 2015 model otomobiller bu yıl, 2016 modellerle birinciliği paylaştı.

ARAÇLARIN YÜZDE 33,5’İ 0-100 BİN KM ARALIĞINDA
Geçtiğimiz yılın Temmuz ayına oranla 2 puan düşüş görüldü ve tüm ilanlar arasında araçların yüzde 33,5’i 0 – 100bin kilometre aralığında yer aldı. İlanların yüzde 25,4’ü 50.000 – 100.000 TL aralığında satışa sunuldu, bu oran geçen sene yüzde 33,4’tü.

EN ÇOK VOLKSWAGEN İLANLARINA BAKTIK
Temmuz ayında ilan bakanların en çok ilgisini çeken otomobil ise Volkswagen marka otomobiller. Volkswagen’i Renault, BMW, Opel ve Ford takip etti. Araçlar en çok gece 22:00-23:00 aralığında ortalama 10 dakika 3 saniye incelendi. Satılık otomobil ilan fiyatları yüzde 2,6 arttı.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir