Connect with us

Reel Sektör

MALİ MÜŞAVİRLER DİJİTALLEŞİYOR…

Covid-19 sürecinde iş temposu artan mali müşavirlerin işlerini hızlı ve temassız yürütme amacıyla çözüm arayışları sürüyor. Fatura toplamada temassız döneme öncülük eden e-malimüşavir.org platformu sayesinde mali müşavirler mükelleflerine ait defter, onay, belge ve bilgileri kargo, arşiv, iş gücü ve zaman tasarrufu sağlayarak dijital ortamda takip edebiliyor.

Muhasebe işlemlerini fiziki görüşmelerle yürütmek zorunda kalan saha çalışanlarının risk taşıyan süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen e-malimüşavir.org sayesinde mali müşavirler gelir-gider ve banka hareketlerini kullandıkları muhasebe programına aktararak tüm işlemleri temassız, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşterebiliyor. Uygulamayı mali müşavirlerin yanı sıra; yatırım şirketleri, kuluçka merkezleri, girişimciler ve teknopark yönetimleri de kullanabiliyor.

Mesut Şenel-e-malimusavir.org kurucusu

Mesut Şenel-e-malimusavir.org kurucusu

“ZAMAN VE EMEK TASARRUFU”
e-malimusavir.org kurucusu Mesut Şenel, platformun Covid-19 salgınında iş yükü artan mali müşavirlerin zaman ve emek yönünden tasarruf sağlamaları amacıyla geliştirildiğini belirtti: “E-mali müşavir, 2020 yılı Şubat ayından bu yana web ve mobile uyumlu şekilde aktif kullanılıyor. Hayatın her alanında yaşanan değişimlerin muhasebe süreçlerine de yansıdığı pandemi döneminde mali müşavirlerin, şirket yöneticilerinin ve muhasebe süreçleriyle ilgilenen çalışanların taleplerini ve ihtiyaçlarını analiz ettik. E-mali müşavir platformunu bu analizler doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz. Platformumuzu mali müşavirlik alanında ihtiyaç odaklı, ülkemiz adına yenilikçi bir gelişme olarak görüyoruz.”

GEREKSİZ KARTUŞ VE KAĞIT KULLANIMINI ÖNLÜYOR
Platform, fişlerin ve faturaların mobil uygulama üzerinden saniyeler içinde sisteme aktarılmasını sağlıyor. Muhasebe belgelerinin fotoğrafını çekerek kolayca yükleme olanağı, gereksiz kağıt ve kartuş kullanımını önlüyor. Herhangi bir yatırım veya kurulum gerektirmeyen dijital platform, üyelik yöntemiyle çalışıyor ve üye olurken girilen e-posta adresiyle internet erişimi olan her yerden sisteme giriş yapılabiliyor. iOS ve Android işletim sistemleriyle uyumlu mobil uygulaması da bulunan bulut tabanlı sisteme girilen verilere internet bağlantısı bulunan her bilgisayar, tablet veya akıllı telefonla ulaşılabiliyor.

2021 SONUNA KADAR ÜCRETSİZ
E-fatura ve banka hareketlerini uygulamaya otomatik aktaran mali müşavirlik şirketleri, kullanıcı sayısında sınırlama olmaksızın tüm çalışanlarıyla üye olup hizmet verdikleri tüm mükellefleri için 2021 sonuna kadar ücretsiz yararlanabiliyor. Hizmet süre sınırı olmaksızın 7/24 kullanılırken, müşteri hizmetleri de her an ücretsiz destekle üyeleri bilgilendiriyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir