Connect with us

Finans & Ekonomi

ZORLU ENERJİ’DEN İTÜ’YE “ALTIN DESTEK”

Zorlu Enerji, elektrikli araç teknolojilerini geliştirme amacıyla İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesinde kurulan İTÜ Electric Vehicle (Elektrikli Araç) ve İTÜ Güneş Arabası (İTÜ ARIBA) ekiplerine sponsor desteği sağlıyor.

Elektrifikasyon, dijitalizasyon, otomasyon ve dekarbonizasyon odağıyla faaliyetlerini sürdüren Zorlu Enerji, yüksek katma değerli projeler hayata geçiren İTÜ’lü öğrencilere yanında yer alarak sürdürülebilirlik alanındaki uygulamaların yaygınlaştırılmasına da öncülük ediyor.

İstanbul Teknik Üniversite'li (İTÜ) öğrenciler

İstanbul Teknik Üniversite’li (İTÜ) öğrenciler

“ZORLU’NUN DESTEĞİ ÇOK ANLAMLI”
İTÜ Electric Vehicle Ekibi Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Ahmet Kocabaş, Zorlu Enerji’nin desteğiyle duydukları memnumiyeti, “Sponsorlarımız konusunda seçici davranmaya çalışıyoruz. Prestijli ve sektöründe öncü firmalarla çalışmayı tercih ediyoruz. Bize yapılan desteğin miktarından çok, tüm taraflara sağladığı faydaya, getirdiği iş birliklerine ve bizim destekçimize neler sağlayabileceğimize odaklanıyoruz. Bu kapsamda sektöründe öncü Zorlu Enerji’nin desteği çok anlamlı buluyoruz.” cümleleriyle ifade etti.

“TEMİZ ENERJİ TEKNOLOJİLERİNE YÖN VERENLERDEN BİRİYLE ÇALIŞIYORUZ”
Zorlu Enerji’nin temiz enerji teknolojilerine yön veren şirketlerden biri olduğunu hatırlatan İTÜ Güneş Arabası (ARIBA) Ekibi’nden, Ekonomi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hale İlkçakın, “Zorlu Enerji, ülkemizde yenilenebilir enerji kaynaklarına odaklanarak, temiz enerji teknolojilerine yön vermekle kalmayıp, dünya çapında da adından söz ettiren bir şirket. Global yarışlardaki en güçlü rakiplerimizin ana destekçileri genellikle ülkelerinin en büyük yerel enerji firmaları oluyor. Bu açıdan biz de Zorlu Enerji’yi temsil etme fırsatını bulduğumuz için çok mutluyuz.” dedi.

ALTIN SPONSORLUK
Zorlu Enerji, enerji verimliliği üzerine uluslararası prestijli yarışmalardan “Shell-Eco Marathon 2021’de” Londra’da Avrupa Şampiyonu olmayı ve Teknofest 2021’de kendi kategorisinde birincilik elde etmeyi hedefleyen İTÜ Elektrikli Araç Takımına Altın Sponsor olurken; Belçika’da düzenlenen European Solar Challenge ve Avustralya’da düzenlenen dünyanın en prestijli güneş enerjili araba yarışması World Solar Challenge’ta derece elde etmeyi hedefleyen İTÜ Güneş Arabası (ARIBA) Ekibini bu yıl da Altın Sponsorluk kategorisinde desteklemeye devam ediyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir