Connect with us

Teknoloji

EPSON’DAN TIBBİ HATALARI AZALTACAK YAZICI…

Global teknoloji şirketlerinden Epson, sağlık kuruluşlarında hataları azaltırken hızı artıracak tarayıcı modellerini tanıttı. Yeni WorkForce DS serisi tarayıcılarla hasta gizliliğini sağlanıyor ve tıbbi hatalar minimuma indiriliyor.

Epson’un WorkForce DS serisi; WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II ve WorkForce DS-730N hasta gizliliğini sağlarken kayıtlar kaybolmuyor ve tıbbi dokümanlar tarandığı için tıbbi hatalar azaltılıyor.

Steve King-Epson Avrupa Ürün Pazarlama Müdürü

Steve King-Epson Avrupa Ürün Pazarlama Müdürü

“İŞ TAKİPLERİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR”
Epson Avrupa Ürün Pazarlama Müdürü Steve King, sağlık çalışanlarının tarayıcılar sayesinde iş takiplerinin kolaylaştığını ifade etti: “Dünya çapındaki sağlık sistemleri en ön saftaki hizmetleri gerçekleştirmek için muazzam bir baskı altında. Bunun için de etkili iş akışlarına ve süreçlerine güvenmek zorundalar. Eskimiş ekipmanlar ve çağ dışı kalmış sistemler bu amaçlara ulaşmayı engelleyebiliyor. Sağlık sektörüne çözüm sağlayan lider tedarikçilerle yakın temas halinde çalışıyoruz. Tarayıcılarımız sağlık çalışanlarının güvenli dijital iş akışları dahilinde kayıtları takip etmelerine yardımcı oluyor.”

TIBBİ HATALAR AZALIYOR
Sahtekarlık ve hata nedeniyle yaşanan kayıpların sağlık sektörünün giderlerinin yüzde 6’sından fazlasını oluşturması; hasta bilgilerinin ve gizliliğinin korunmasını öncelikli konu haline getiriyor. WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II ve WorkForce DS-730N kağıt beslemeli tarayıcılar, sağlık çalışanlarının süreçlerini iyileştirmelerine ve hızlandırmalarına yardımcı oluyor. Hasta gizliliği korunurken kayıtlar kaybolmuyor ve tıbbi dokümanlar tarandığı ve dijitalleştirildiği için hatalar azaltılıyor. Sağlık çalışanları, hasta kayıtlarını kolay ve güvenli bir şekilde tarayabiliyor ve dökümanların kaybolmasından kaynaklanan endişe ve maliyet en aza indiriliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir