Connect with us

Türkiye Gündemi

KRİPTO PARADA BAYİLİK DÖNEMİ BAŞLADI…

Kripto para alanında global şirketlerin Türkiye’ye ilgisi artıyor. Öncü kripto para şirketlerinden Pundi X,  kripto para alım/satım ofisini kurmak isteyen girişimciler için tasarladığı “bayilik” modeliyle Türk pazarına adım attı. Şirket Türkiye’deki ilk şubesini İstanbul Sirkeci’de açarken, ülke genelinde 100 noktada daha hizmet vereceğini açıkladı.

Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) yaptığı bir araştırmaya göre kripto paralara yoğun ilgi gösteren ülkeler arasında Türkiye yüzde 16’yla dünyada dördüncü, Avrupa’da ise ilk sırada yer alıyor. Bu tablonun Türkiye’yi kripto para ticaretine yönelik global şirketler için önemli bir pazar haline getirmesiyle; tüm teknolojik altyapı, kurulum ve pazarlama desteğinin sağlanacağı Pundi X, kripto para alım/satım işlemlerinde döviz büroları gibi hizmet veren fiziki noktaları hayata geçiriyor.

 Hakan Akyüz-Pundi X Türkiye Resmi Distribütörü OVO Dijital Servisler A.Ş. Genel Müdürü

Hakan Akyüz-Pundi X Türkiye Resmi Distribütörü OVO Dijital Servisler A.Ş. Genel Müdürü

“30 SANİYEDE KRİPTO PARA İŞLEMLERİ TAMAMLANIYOR”
Pundi X’in teknolojik altyapısı sayesinde kripto para işlemlerinin hızlı biçimde gerçekleşeceğini ifade eden Pundi X Türkiye Resmi Distribütörü OVO Dijital Servisler A.Ş.’nin Genel Müdürü Hakan Akyüz, konuya ilişkin şu bilgileri verdi: “Pundi X’in teknolojik altyapısını, ülkemizdeki tüketici ve girişimcilerin kullanımına sunmak üzere 1 yıldır yoğun bir şekilde çalıştık. XPOS adı verilen özel POS makineleriyle akıllı kartlarımız XPASS ve dijital cüzdan uygulamamız XWallet kullanılarak 30 saniye içerisinde kripto para alım/satım işlemi tamamlanabiliyor. Pundi X bayilerinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), PUNDIX gibi populer kripto para birimleriyle işlem yapılabiliyor.”

“ALT İŞLEM LİMİTİ YOK”
Pundi X’in Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 16 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan “kripto paraların ödeme işlemlerinde kullanılmaması” yönetmeliğine uyduğunu da kaydeden Akyüz, ilgili platformda herhangi bir alt işlem limit uygulanmayacağını söyledi.

“GİRİŞİMCİLER İÇİN BİR FIRSAT”
Akyüz, Pundi X’in para alım/satım platformu özelliğinin yanı sıra; “bu alanda kendi işini kurmak isteyen girişimciler veya ek gelir oluşturmak isteyen işletmeler” için de bir fırsat olacağını dile getirdi.

4 BAYİLİK ALTERNATİFİ
Kripto para bayisi olmak isteyen girişimciler  pundixturkiye.com sitesi üzerinden, tüm teknolojik altyapının kurulumu ve pazarlama materyallerini içeren 4 bayilik alternatifinden birini seçerek başvurabilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir