Connect with us

Finans & Ekonomi

ŞEKERBANK’TAN ÇİFTÇİLERE ÖZEL LİSANSLI DEPO KİRA DESTEĞİ…

Şekerbank’ın çiftçilere desteği sürüyor. Banka, Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) teminatlı kredi desteğinin yanı sıra ürünlerini depolayıp değerini koruyacak çiftçilere 5.000 TL’ye kadar “Lisanslı Depo Kira Desteği” de sağlıyor. Lisanslı Depo Kira Desteği’nden yararlanmak isteyen çiftçiler, yıl sonuna kadar Şekerbank şubelerine başvurabilecek.

Şekerbank’tan Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) teminatlı kredisinden yararlanan çiftçiler, kısa vadeli nakit ihtiyaçlarını karşılarken; mahsullerin sağlıklı ve izlenebilir şekilde depolanabilmesi için oluşturulmuş yeni ve modern depoculuk sistemine tabi depolarda ürünlerini bekletebilecek.

Tuğbay Kumoğlu-Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı

Tuğbay Kumoğlu-Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı

“SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİMİ DESTEKLİYORUZ”
Sürdürülebilir üretim adına çiftçiye özel çözümler için çalıştıklarını ifade eden Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, “Çiftçilerin ve tarımsal ürün ticareti yapan müşterilerimizin tüm iş süreçlerini yakından takip ediyor, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre en iyi çözümleri sunmaya çalışıyoruz. Çiftçilerimizin ve tarımsal üretim alanında faaliyet gösteren firmalarımızın tarımsal ürünleri lisanslı depolar sayesinde sağlıklı, güvenli ve kaliteleri korunarak saklanabiliyor ve hasatları değerine göre satışa sunulabiliyor. Çiftçilerimizin ürünlerinin değerini korumalarını sağlamak amacıyla lisanslı depo kiralama desteğini de müşterilerimize sunduk. Üretimin sürdürülebilirliği için çiftçilerimizin ihtiyacına özel çözümler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir