Connect with us

Finans & Ekonomi

İŞ BANKASI’NDAN DİJİTAL TEDARİK FİNANSMANI…

Türkiye İş Bankası, dijitalleşmeyi ürün ve hizmetlerinde uygulayarak müşterilerine sunmaya devam ediyor. Banka yeni geliştirdiği “Dijital Tedarikçi Finansmanı” uygulamasıyla; tedarikçilerin faturaya dayalı vadeli alacaklarını, kolay ve hızlı bir şekilde nakde çevirerek finans ihtiyacının giderilmesiyle birlikte; üretim ve hizmet faaliyetlerinin kesintisiz sürmesini destekliyor.

Dijitalleşmenin sağladığı hızlı ve etkin iş yapma imkanlarını, ticari hayatın gelişmesi ve kolaylaşması amacıyla bankanın yeni ürün ve hizmetlere entegre ettiğini söyleyen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, “Dijital Tedarikçi Finansmanı” sayesinde müşterilerin acil finans işlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebildiklerini kaydetti.

Şahismail Şimşek-İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı

Şahismail Şimşek-İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı

“TİCARİ HAYATI KOLAYLAŞTIRICAK BİR ADIM”
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, Dijital Tedarikçi Finansmanı Sistemi’nin ticari hayatı kolaylaştıracağı görüşünde:  “Dijital Tedarikçi Finansmanı Sistemi, sahadan ve müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlerle, ticari hayatın en zorlayıcı ihtiyaçlarından birini kolaylaştırmak adına gerçekleştirdiğimiz dijitalleşme adımlarından biri. Bu uygulamayla tedarikçi müşterilerimizin faturaya dayalı vadeli alacaklarını dijital ortamda iskonto ederek acil finansman ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılıyor ve işlerine daha fazla odaklanabiliyorlar. İnternet şubemiz üzerinden ulaşılan bu platform sayesinde; fatura borçlusu firmalar da tedarikçilere ödemelerini takip edilebiliyor ve faturaların vadede sistemsel ödenmesiyle zaman kazanıyorlar.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir