Connect with us

Reel Sektör

GIDA SEKTÖRÜNDE İHTİYACA GÖRE ETİKET…

Gıda sektöründe firmaların etiketleme ihtiyacı, üretim hatlarına göre değişiklik gösteriyor. Firmalara etiketleme konusunda çözüm ortaklığı sunan Novexx Solutions, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda etiketleme hizmetleri sunuyor.

Ürünün tüketiciyle temasını sağlayan en önemli iletişim araçlarından gıda etiketleri, etiketleme sistemleri içinde ilk sıralarda yer alıyor. Üretici; kullandığı etiketin ürünü tanımlamasını beklerken; uluslararası mevzuata uygunluk göstergesini ve gıda güvenliğini de doğru aktarmasını bekliyor.

HER PROJENİN İHTİYAÇLARI FARKLI
Her hizmet dalının özel etiketleme ve paketleme ihtiyacı, faaliyetleriyle entegre biçimde değişiyor. Kimi şirket etiketleme hızıyla ilgilenirken; bir başkası ortam özelliklerine dikkat ediyor. Etiketlemede yüksek hızlı üretim hatları ve bu hatların kesintisiz üretime devam etmesi, yüksek kalitede baskı ihtiyacı ve zorlayıcı çevre koşullarında çalışırken dahi belirli kalite standardını yakalaması önem taşıyor.

SATIŞ SONRASI DESTEK
Üretim hatlarına uygun özelleştirilmiş ürünler sunan Novexx Solutions, projelendirme aşamasındaki desteğini satış sonrasında da sürdürüyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir