Connect with us

Otomobil

MODİYE SÜPER OTOMOBİLLER KARAKÖY’Ü RENKLENDİRDİ…

Balkanlar’da düzenlenen ilk ve tek otomobil etkinliği OneLife Rally, beşinci yılında yeni turuna Galataport İstanbul’dan başladı. Pek çok farklı ülkeden gelen 100’e yakın özel tasarım, modifiye süper otomobil ve sahipleri Galataport İstanbul’un Paket Postanesi’nin rıhtımında otomobil severleri ağırladı.

Yüzlerce modifiye  meraklısını aynı platformda buluşturan OneLife Rally etkinliği kapsamında; özel yapım veya modifiye Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley, Maserati gibi markalardan oluşan 100’e yakın süper otomobil, Karaköy sahil şeridinde sergilendi.

Mehmet Bali-Galataport İstanbul CMO’su

Mehmet Bali-Galataport İstanbul CMO’su

“YENİLİKÇİ BİR DENEYİM SUNMAK İSTİYORUZ”
Misafirlere “yenilikçi” bir deneyim sunmak üzere çalıştıklarını ifade eden Galataport İstanbul CMO’su Mehmet Bali, “Bu etkinliği, yıllar boyunca yaşadığı değişimi ve ağırladığı sayısız kültürden misafiri barındıran ve detaylı bir restorasyon çalışmasıyla yeniden hayat bulan Galataport İstanbul’un simge yapılarından Paket Postanesi’nin önünde yapmak bizim için bir gurur kaynağı. Spora, teknoloji ve inovasyona, şehrimiz ve ülkemiz turizmine değer katacak etkinliklere, iş birliklerine bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

“BALKAN ÜLKELERİNİN İMAJINI ARTIRMAK İSTİYORUZ”
OneLife Rally kurucusu Nick Papis, Balkan ülkelerinin imajını artırmaya yönelik çalıştıklarını: “Otomobil kullanmak bizler için bir felsefe. Biz yarışmıyor, hız peşinde gitmiyoruz. Otomobilleri ve yeni yerler keşfetmeyi, seyahati, gidilen şehirlerin hayatlarımıza yeni şeyler katmasını seviyoruz. Vizyonumuz hayatta bir kez karşımıza çıkacak türden deneyimler yaşatan muhteşem Balkan ülkelerinin dinamik, yükselen, etkileyici imajını daha yukarılara taşımak.” cümleleriyle detaylandırdı.

İKİNCİ DURAK SOFYA
26 Haziran 2021 günü düzenlenen etkinlikten sonra 27 Haziran’da Bulgaristan’ın Sofya şehrine doğru yola çıkan OneLife Rally ekibi sırasıyla Priştina, Belgrad, Saraybosna, Budapeşte ve Prag’a gidecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir