Connect with us

Finans & Ekonomi

“TEKNOLOJİ DESTEĞİM FERDİ KAZA SİGORTASI” KOBİ’LERİN YANINDA…

Türkiye’nin öncü ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat; Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortasıyla DenizBank’lı KOBİ’leri destekliyor. Şirket,  KOBİ’lere teknolojik ve hukuki bilgilendirme hizmetleri, KOSGEB kredi başvuru desteği gibi farklı alanlarda kolaylık sağlıyor.

MetLife Emeklilik ve Hayat’ın hazırladığı “Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası” kapsamında KOBİ’ler kazalara karşı finansal güvence edinirken, “İşime Destek” asistans paketiyle dijital kimlik koruma ürünü DataPal, Teknoloji Danışmanlığı, Uzaktan Erişim Hizmeti, Hibe ve Teşvik Danışmanlığından oluşan indirimli bir hizmet paketine ulaşabiliyorlar.

Deniz Yurtseven-MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü

Deniz Yurtseven-MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü

“KOBİ’LER FİNANSAL AÇIDAN GÜVENDE HİSSETMELİ”
Türkiye ekonomisine yüzde 56 oranında katma değer sağlayan KOBİ’lerin büyümeleri için finansal açıdan güvende hissetmeleri gerektiğine dikkat çeken MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, konuyu şöyle detaylandırdı: “Özellikle Covid-19 döneminde KOBİ’lerimizin teknolojik desteğe ihtiyaç duyduğu görüşünden yola çıkarak Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ürünümüzdeki İşime Destek asistans paketine DenizBank’lı KOBİ’lerin yararlanmaları adına farklı hizmetler ekledik. Örneğin, KOBİ’ler bilgisayar, cep telefonu veya tabletlerinden güvenli bir şekilde internete girerek alışveriş ve işlemlerini yapabilsin diye DataPal güvenlik paketiyle siber saldırılara karşı tam koruma sağlıyoruz.”

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİ
Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortasıyla “İşime Destek” asistans paketi sunan firma; KOBİ’lerin DataPal Güvenlik Paketiyle bilgisayar, cep telefonu veya tabletlerinden güvenli bir şekilde internete girerek alışveriş ve işlemlerini yapabilmesinin yanı sıra online bilgi tarama ve takip hizmetiyle bilgilerinin izinsiz kullanımını engellemesine ücretsiz destek oluyor. Bir diğer İşime Destek hizmeti “Teknoloji Danışmanlığı ve Uzaktan Erişim Paketi” sayesinde müşteriler, tüm elektronik ürünler hakkında bilgi alıp, talep ettiklerinde uzaktan erişimle bilgisayarlarına bağlanılarak sorunlarına çözüm bulabiliyorlar.

YENİ FİSANS KAYNAKLARINA ERİŞİM
Hibe ve Teşvik Danışmanlığı Hizmetiyle KOBİ’ler sahip oldukları firmaların üretim, pazarlama, Ar-Ge, ithalat, ihracat, tanıtım, kurumsallaşma faaliyetlerine destek sağlayan, ulusal ve uluslararası hibe destek programları yoluyla yeni finansman kaynakları hakkında bilgi ve yönlendirme alabiliyorlar.

OFİS ALIŞVERİŞLERİNDE İNDİRİM
Teknoloji Desteğim dataFerdi Kaza Sigortası’nın “İşime Destek” asistans paketi kapsamında akaryakıt alımlarında, araç kiralamalarında, otomobil aksesuarlarında, güvenlik paketlerinde, işe alımlarda, ön muhasebe programlarında, ofis alışverişlerinde, araba yıkama hizmetlerinde ve dezenfeksiyon işlemlerinde çeşitli oranlarda indirim kazanıyorlar.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir