Connect with us

Spor

ULUDAĞ’IN ZİRVESİ MARATONA HAZIR…

Bursa Büyükşehir Belediyesi Uludağ Premium Ultra Trail maratonu için geri sayım başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenecek maraton; 2-3-4 Temmuz 2021 tarihlerinde Bursa Uludağ’ın zirvesinde sporseverleri buluşturacak.

Bu yıl 3.defa gerçekleşecek “Bursa Büyükşehir Belediyesi Uludağ Premium Ultra Trail” maratonunun, Bursa’nın tanıtımına katkı sağlaması hedefleniyor.

1000'e yakın sporcu koşacak.

1000’e yakın sporcu koşacak.

1000’E YAKIN SPORCU KOŞACAK
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda 1 genel klasman ve 5 farklı yaş kategorisinde yapılacak uzun soluklu yarış; 66K, 30K, 16K ve 6K etaplarıyla 1000’e yakın sporcuyu ağırlayacak. Maraton koşucuları; Bursanın tarihi lokasyonlarından; Zeyniler, Cumalıkızık, Kürekli Şelalesi, Saitabat Şelalesi, Buzul Göletler, Uludağ Zirve, Softaboğan Şelalesi, Bakacak, Kurbağakaya ve Sarıalan’dan geçecek. Halka açık gerçekleşecek maratona katılmak isteyen herkes kayıt yaptırabilecek.

3 TEMMUZ’DA START VERİLECEK
Uludağ Ultra Maraton’un başlangıç noktası için Kurbağa Kaya’daki meydan seçildi. Katılımcılar, zirveye teleferikle ücretsiz taşınacak. Yarışların startı, 3 Temmuz Cumartesi günü sabah 66K parkuruyla verilecek.

3 GÜN BOYUNCA ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
Maratonun yanı sıra; üç gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek. International Trail Running Association’ın (ITRA) onayladığı parkurları tamamlayan koşucular; her bir parkur için belirlenmiş uluslararası puanları hanelerine yazdıracaklar.

Yarışma boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

                                                    Yarışma boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

 

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir