Connect with us

Eğitim

GENÇLERE İLAÇ SEKTÖRÜNÜN KAPILARI AÇILIYOR…

Türkiye’nin öncü ilaç şirketlerinden GSK Türkiye “Sahayı Keşfet” programıyla öğrencilerin kariyer planlarını desteklemeye devam ediyor. Üniversitelerin son sınıfında okuyanların katılabileceği program kapsamında firma; gençlere online eğitim ve seminerlerin yanı sıra GSK çalışanlarından mentorluk desteği de sunacak.

GSK Türkiye’nin bu yıl ikinci defa düzenleyeceği programa katılacak öğrenciler üç ay boyunca; satış becerileri, kişisel gelişim, kişilerarası iletişim ve temel medikal bilgileri kapsayan online eğitim ve seminerlerle buluşacak.

 Burcu Kuyucu-GSK Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü

Burcu Kuyucu-GSK Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü

“İLAÇ SEKTÖRÜNDE KARİYER HEDEFLEYEN GENÇLERİ BEKLİYORUZ”
GSK Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Burcu Kuyucu, ilaç sektöründe kariyer yapmak isteyen gençlere şöyle seslendi: “GSK Türkiye, eğitim hayatlarının son senesinde kariyerlerine yön vermeyi planlayan öğrencileri mezuniyetleri öncesinde çeşitli eğitimlerle ve firma yöneticileriyle bir araya getirerek ilaç sektörüne hazırlık konusunda desteklemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl gençlerden gördüğü büyük ilgi üzerine programımızı bu yıl da sürdürüyoruz. İlaç sektörünü merak eden ve kariyerine bu alanda yön vermek isteyen tüm genç arkadaşlarımızı Sahayı Keşfet projemize başvurmaya davet ediyoruz.”

Programa katılmak isteyenler 25 Haziran 2021’e kadar www.kariyet.net üzerinden başvurabilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir