Connect with us

Finans & Ekonomi

DÜNYANIN İKİNCİ KADIN TEMALI AVM’Sİ…

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM’si “Zeruj Mall Anatolia” İstanbul Pendik’te açıldı. Zeruj Mall Anatolia Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz, yıllık 1 milyon ziyaretçiye ulaşmak istediklerini söyledi.

Pendik’te 12 bin metrekare alana sahip Zeuj Mall Anatolia; yüzde 80’nini kadın girişimcilerin oluşturduğu 50 mağazaya ev sahipliği yapıyor.

Zehra Özkaymaz-Zeruj Mall Anatolia Yönetim Kurulu Başkanı

Zehra Özkaymaz-Zeruj Mall Anatolia Yönetim Kurulu Başkanı

“KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLİYORUZ”
Kadın girişimcileri desteklediklerini ifade eden Zeruj Mall Anatolia Yönetim Kurulu Başkanı Zehr Özkaymaz, devamında şunları dile getirdi: “Bizim ana amacımız onların hayallerine giden yolda uygun bir ortam oluşturup cesaretlendirmek. Burada destekçi konumunda yer alarak daha fazla başarı hikayeleri ortaya çıkarmak istiyoruz. Kadın tüketiciler de için rahat bir alışveriş ortamı oluşturduk. Satılan ürünler özellikle muhafazakar kadınlara yöneliktir. Ancak kapımız halka açık, herkesi ziyarete bekliyoruz. İlerleyen dönemde Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinde de şube açmak istiyoruz.”

“İLK 2 AY KİRA İNDİRİMİ”
Covid-19 salgın şartlarını dikkate alarak ilk 2 ay kira indirimi yapacaklarını kaydeden Özkaymaz, “TL” cinsinden kiralama yapılacağını belirtti.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir