Connect with us

Gündem

“KADIN EMEĞİ PAZARI” BU KEZ SARIYER VE ÜSKÜDAR’DA…

İstanbul Gönüllüleri’nin hayata geçirdiği “Kadın Emeği Pazarı” projesi bu kez 7-19 Haziran 2021 tarihleri arasında Sarıyer ve Üsküdar meydanlarında kuruluyor. El emeğiyle üretim yapan yaklaşık 500 kadının ürünlerini tüketiciyle buluşturacağı pazarlar her gün saat 10.00-19.00 arasında ziyaret edilebilecek.

El emeği üretimle aile bütçesine katkıda bulunan kadınlar, Covid-19 sürecinde ürünlerini satacak pazarlar bulmada sorun yaşamışlardı. Kadınların üretimini ve ekonomiye katkılarını destekleyen “Kadın Emeği Projesi” kapsamında daha önce Beşiktaş ve Kadıköy’de tezgah açan üreticiler, bu kez Sarıyer ve Üsküdar’da alıcıyla buluşacak.

PAZAR, COVID-19 TEDBİRLERİNE UYGUN KURULACAK
Covid-19 tedbirlerine uygun hazırlanan pazar alanlarında katılımcılar; takı ve aksesuar; amigurumi, kumaş bebek; keçeden ürünler; ebru, resim; tekstil, giyim, aksesuar, kumaş tekstil ürünler, kırkyama ve patchwork; deri ve ahşap ürünler, mum, sabun, krem; makrome, örgü objeler; seramik ve cam dekoratif ürünler; yün ve tığ örgü işleri; bebek giyim ve aksesuarları kategorilerindeki ürünlerini sergileyecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir