Connect with us

Kültür - Sanat

İŞ SANAT “UMUT VE DAYANIŞMADA” SEZON FİNALİ…

İş Sanat’ın 5 Kasım’da Covid-19 salgını tedbirleri sebebiyle online başlattığı “Dayanışma ve Umut Sezonu”, 31 Mayıs’ta şef Serdar Yalçın yönetimindeki İstanbul Ensemble konseriyle tamamlandı. Klavyelerle parça isteğinin yapıldığı sezonda, 561 sanatçının ve 100’e yakın sahne arkası personelinin iş birliğiyle hazırladığı içerikler 35 milyondan fazla izlendi.  

Sanatın farklı dallarında her yaş grubuna yönelik düzenlediği etkinliklerle 21’inci sezonunu geride bırakan İş Sanat; 7 ay boyunca YouTube kanalı ve internet sitesinden ücretsiz 250 içerik sundu.

 Zuhal Üreten-İş Sanat Genel Müdürü

Zuhal Üreten-İş Sanat Genel Müdürü

“KLAVYELERDEN İSTEK PARÇALARIN YAPILDIĞI BİR SEZON”
Bu sezon Covid-19 tedbirleri nedeniyle sanatseverlerle fiziksel buluşacak programların yapılamadığını ifade eden İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten “Gösterimlerin canlı sohbetlerinde sanatçıların emojilerle alkışlanıp, klavyelerden istek parçaların yapıldığı bir sezonun geride kaldı.” dedi.

 Defne Turaç-İş Sanat Sanat Yönetmeni

Defne Turaç-İş Sanat Sanat Yönetmeni

“SANATÇILARIN İŞ BİRLİĞİYLE BÜYÜDÜ”
İş Sanat Sanat Yönetmeni Defne Turaç, “dayanışma ve umut” çerçevesinde başlatılan 21’inci sezonun, salgın şartlarında sanatçılarının iş birliğiyle büyüyerek geniş kitlelere ulaştığını kaydetti.

35 MİLYONDAN FAZLA İZLENME
İş Sanat’ın sezon boyunca 561 sanatçının ve 100’e yakın sahne arkası personelinin iş birliğiyle hazırladığı içerikler, 35 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Tüm konser ve etkinlikler İş Kuleleri Salonu’nda izleyicisiz ve canlı kaydedildi. Telif anlaşmaları nedeniyle bazı konser ve içerikler sezon boyunca duyurulduğu gibi 31 Mayıs itibariyle yayından kaldırılırken; pek çok içerik yıl sonuna kadar https://www.youtube.com/user/issanatsm ve https://www.issanat.com.tr/ üzerinden yayınlanmaya devam edecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir