Connect with us

Startuplar & Girişimcilik

“EY GİRİŞİMCİ KADIN LİDERLER” PROGRAMI BAŞLIYOR…

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi EY’nin dünya genelinde hayata geçirdiği Girişimci Kadın Liderler Programı (EY Entrepreneurial Winning Women Programı) başlıyor. Girişimci kadınların iş dünyasında yükselip, küresel pazardaki rekabeti desteklemek amacıyla düzenlenen programa son başvuru tarihi 31 Temmuz 2021.

EY Girişimci Kadın Liderler Programı, Türkiye’de bu sene beşinci kez düzenlenecek. EMEIA Bölgesi genelinde bu yıl online gerçekleşecek programa başvuranlar arasından jürinin seçeceği girişimcilere, ücretsiz eğitim ve şirketlerini büyütmek için ihtiyaç duydukları alanlarda destek sunulacak. Program kadın girişimcilerin,, iş dünyasının başarılı yöneticilerinin deneyimlerinden faydalanabilecekleri bir ağa katılıp; şirketlerini ciro ve istihdam anlamında büyütmelerine olanak tanıyacak.

Müge Tan Belviso-EY Türkiye Vergi Hizmetleri Şirket Ortağı

Müge Tan Belviso-EY Türkiye Vergi Hizmetleri Şirket Ortağı

“AMACIMIZ ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIYI ARTIRMAK”
Kadın girişimcilerin ekonomiye katkı sağlayacağını ifade eden EY Türkiye Vergi Hizmetleri Şirket Ortağı Müge Tan Belviso, konuya ilişkin şu bilgileri verdi: “Girişimlerin doğması, gelişmesi ve başarıya ulaşabilmesi için girişimci ruhların ortaya çıkarılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi gerekiyor. EY, Türkiye’de kadın girişimciliğinin ekonomik potansiyel barındırdığını düşünüyor. Kadın girişimcilerin, liderlik becerilerini geliştireceği programlara, yönetsel yetkinliklerini artıracağı eğitimlere, finansal ve hukuksal konularda danışmanlığa ve iletişim ağlarını genişletebileceği alanlara ihtiyacı var. Kadın girişimcilere hedefledikleri uluslararası pazarların kapılarını açan bu programla, onların işletmelerini büyütmelerine yardımcı olmak ve Türkiye ekonomisine sağladığımız katkıyı artırmak en büyük amacımız.”

“KÜRESEL KADIN GİRİŞİMCİ AĞININ BİR PARÇASI OLACAKLAR”
Seçilen kadın girişimcilerin, online eğitimlerle liderlik yönlerini artırabileceklerini vurgulayan Tan, aynı zamanda küresel girişimci ağının bir parçası olacaklarının altını çizdi.

EN AZ YÜZDE 25 HİSSE ŞARTI
EY Girişimci Kadın Liderler Programı’na katılmak isteyenlerin, şirkette en az yüzde 25 hisse sahibi olması ve ana karar vericiler arasında yer alması gerekiyor. Bunun yanı sıra şirketinin Türkiye merkezli olup en az 3 yıldır faaliyet göstermesi ve son 2 yılda en az yıllık 3 milyon TL ciro elde etmesi isteniyor. Uygun şartları sağlayanlar, 31 Temmuz 2021’e kadar www.ey.com/tr_tr/ey-turkiye-girisimci-kadin-liderler-programi üzerinden başvurabilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir