Connect with us

Finans & Ekonomi

ZOOM PHONE’DAN KOBİ’LERE İLETİŞİM ÇÖZÜMÜ

Dünya genelinde 46 ülkede, 1 milyon kullanıcıya ulaşan Zoom Phone, Türkiye’ye geldi. Yetkili Zoom partneri Bircom’un kurum ve KOBİ’lere sunacağı iletişim çözümü, masaüstü bilgisayarların yanında mobil uygulamalar aracılığıyla da kullanılabiliyor.

Sesli iletişimi kolaylaştıran kullanıcı ara yüzüne sahip Zoom Phone, kullanım verilerinin izlenmesine izin veren yönetim paneliyle, görüşmelerin detaylı raporlarının alınmasını ve listede ekli kişilerin görüşmelerinin kontrol edilmesini sağlıyor. Sistem, yapılan görüşmeleri kaydederken, kullanıcıların müsait olmadığı durumlarda ses kaydı bırakmasına imkan tanıyor.

Can İlkhan-Bircom CEO’su

Can İlkhan-Bircom CEO’su

“TEK BİR NOKTADAN İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ”
Zoom Phone’la yapılan anlaşma kapsamında, kurumlara tek bir noktadan yönetilebilen iletişim çözümü sunduklarını ifade eden Bircom CEO’su Can İlkhan, şunları söyledi: “Video konferans, sesli konferans ve kurumsal kulaklık çözümlerimizle evden çalışma ortamına geçiş yapan şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak profesyonel çözümler sunuyoruz. Kısa süre önce sunduğumuz çözümlerin kapsamını genişleterek Zoom’la güçlerimizi birleştirdik. Zoom Phone’la, Zoom ile yaptığımız bu iş birliği kapsamında kurumlara tek noktadan yönetilebilen gelişmiş bir iletişim çözümü sunuyoruz.”

“GÖRÜŞME KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ”
İlkhan, Bircom bünyesindeki tamamlayıcı ürünlerle  birlikte online görüşme kalitesini artırma hedeflerini: “Örnek vermek gerekirse; Yealink markamıza sahip telefon sistemleri, konferans sistemleri, telsiz telefon ve baz sistemlerimiz donanımları Zoom’la yüzde 100 uyumlu. Ayrıca, Audiocodes markamızın masaüstü telefonları, gateway ve SBS (Session Border Controllers)’leri de Zoom’la tam uyumlu çalışıyor. Kurumlara sunduğumuz iletişim çözümlerimizin kapsamını genişletmeyi sürdüreceğiz” cümleleriyle detaylandırdı.

Zoom Phone düşük veri tüketimi sağlıyor.

      Zoom Phone düşük veri tüketimi sağlıyor.

SESLİ GÖRÜŞMELER TOPLANTIYA DÖNÜŞÜYOR
HD ses kalitesiyle, masaüstünden ve mobil cihazlardan telefon görüşmesi yapılmasını ve sesli mesajların dinlenmesini sağlayan uygulamada, entegre butonu sayesinde telefon görüşmelerini Zoom toplantısına dönüştürülebiliyor.

DÜŞÜK VERİ TÜKETİMİ
Düşük bant genişliğinde görüşme kalitesini optimize ederek görüşmenin kesintisiz sürmesine yardımcı sistem, düşük veri tüketimi sağlıyor.

KURUMLARA MALİYET AVANTAJI
400’den fazla özelliğe sahip Zoom Phone, yurt içi ve yurt dışı hizmet sağlayıcılarla uyumlu çalıştığı için, kullanıcıların sistem üzerinde kendi telefon numaralarını değiştirmelerine gerek kalmıyor. Uçtan uca şifreleme ve kullanıcının tercihine göre optimize edilebilen özellikleriyle üst düzey güvenlik sunan platform, tüm iletişim çözümlerini tek bir noktada toplayarak kurumlara mali açıdan avantaj kazandırıyor.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir