Connect with us

Teknoloji

DOLANDIRICILAR, YAPAY ZEKAYLA ANINDA TESPİT EDİLİYOR

Trlogic Bilgi Teknolojileri Şirketi’nin sunduğu gerçek zamanlı dolandırıcılık tespiti ürünü Formica Fraud, firmaları ve müşterilerini koruyor. Makine öğrenimiyle dolandırıcılık hareketlerini algılayarak önlem alınmasını sağlayan ürün, fraud ve risk ekiplerine sürükle-bırak özelliğiyle kural akışı oluşturma imkanı sağlıyor.

Şirketlerin ihtiyaçlarına göre geliştirilebilen Formica Fraud, müşteri davranışlarını ve online etkinlikleri analiz ederek kendi kendine öğrenme becerisine sahip yapay zeka altyapısıyla risk ekiplerinin üzerindeki iş yükünü de hafifletiyor.

 Özgür Oktan-Trlogic Bilgi Teknolojileri Şirketi kurucusu ve CEO’su

Özgür Oktan-Trlogic Bilgi Teknolojileri Şirketi kurucusu ve CEO’su

“TÜRK YAZILIMCILAR GELİŞTİRDİ”
Trlogic Bilgi Teknolojileri Şirketi kurucusu ve CEO’su Özgür Oktan, ürünü Türk yazılımcı ve mühendislerden oluşan ekibinin geliştirdiğini söyledi: “Fraud tespiti ürünümüzün, yıllardır sektöre hükmeden yabancı ürünlerin yerini alabileceğine inanıyoruz. Türk yazılımcı ve mühendis ekibimizin geliştirdiği bu ürünü, Birleşik Ödeme Sistemleri de dahil çalıştığımız firmalardan gelen geri bildirimler doğrultusunda sektörün ihtiyacını karşılayacak ve çalışanların yükünü azaltacak şekilde geliştirdik. Yapay zeka altyapısıyla milyonlarca veri ve işlemi analiz ederek, şirketleri, çalışanlarını ve müşterilerini gerçek zamanlı koruyabiliyoruz.”

ŞÜPHELİ İŞLEMLERE ANINDA MÜDAHALE
Formica Fraud, şirketlerin farklı kaynaklardan gelen verileri ve işlemleri gerçek zamanlı analiz ederek, kod yazmadan oluşturulan karmaşık kural akışları ile filtreden geçiriyor. Yakalanan şüpheli işlemler anında kullanıcılara bildirilerek, yapa zeka destekli iç görülerle birlikte incelemeye sunuluyor. Detaylı incelemeler sonrası kart engelleme, işlem iptali, para iadesi ve IP engelleme gibi seçenekler devreye alınarak, olası para kayıpları engellenebiliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir