Connect with us

Teknoloji

VESTEL, DAEWOO’YLA LİSANS ANLAŞMASI İMZALADI

Vestel, Güney Kore’li Posco International şirketinin Daewoo markasıyla beyaz eşya ve televizyon üretimiyle satışı için 10 yıllık lisans anlaşması imzaladı.

Daewoo’yla beyaz eşya ve televizyon üretmek için kolları sıvayan Vestel; Avrupa ve Türki Cumhuriyetler’i de kapsayan 50’ye yakın ülkeye ihraç yaparak Avrupa ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Turan Erdoğan-Vestel CEO’su

Turan Erdoğan-Vestel CEO’su

“ODAĞIMIZ, REKABETTEKİ AVANTAJI ARTIRMAK”
Vestel CEO’su Turan Erdoğan, rakiplere karşı avantajlarını artırmak istediklerini söyledi: “Vestel’in üretim ve ihracattaki gücünü destekleyen stratejik pazarlara yönelik iş birliklerimizle, rekabetteki avantajımızı artırmaya odaklandık. Faaliyet gösterdiğimiz sektörlere yön veren teknoloji üretimimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile dünyanın dört bir yanına ulaşıyor, ülkemizin adını gururla 157 ülkeye taşıyoruz. Elektrik-elektronik sektörünün 23 yıldır ihracat şampiyonu olarak, dış pazarlardaki gücümüzü ve rekabet avantajımızı artıracak tüm fırsatları yakından takip ediyoruz.”

“HEDEF PAZARLARA YAKLAŞIYORUZ”
Daewoo’yla yaptıkları anlaşma sayesinde, ihracat pazarlarındaki etkilerinin kuvvetleneceğini vurgulayan Erdoğan: “Hem Avrupa’da hem de Rusya ve Türki Cumhuriyetlerdeki pazar payımızı artıracağız. Bu ve benzer adımlarımızla hedef pazarlarımıza daha da yaklaşıyor, ülke ekonomimize sunduğumuz katkının kapsamını genişletiyoruz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir