Connect with us

Eğitim

“SAP AKADEMİ” GELECEĞİN LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYOR

Avrupa’nın en büyük yazılım şirketlerinden SAP, bünyesinde kurduğu SAP Akademi Programı’yla 2013 yılından bu yana 2122 genci mezun etti. SAP Akademi Programı; çalışanlarının işe başladıkları günden itibaren çalışma hayatına hazır olmalarını ve teknik alanlarda uzmanlaşmalarını destekliyor.

SAP Academi; 6 ayı San Francisco’daki merkezinde 6 ayı ise sahada olmak üzere toplamda 12 aylık bir öğrenme programı sunuyor. Ancak Covid-19 nedeniyle dersler bir yıldır online olarak veriliyor. Akademi’den mezun olan gençler, yetenek ve isteklerine göre SAP bünyesinde istihdam ediliyorlar.

SAP Türkiye Tenik Satış Direktörü Tuna Atmaca ile SAP Akademi Programı mezunlarından Hür Bakan ve Evrim Çolakoğlu akademiye dair şunları söyledi:

 Tuna Atmaca-SAP Türkiye Teknik Satış Direktörü

Tuna Atmaca-SAP Türkiye Teknik Satış Direktörü

“MÜŞTERİ SÜREÇLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİNİ SAĞLIYORUZ”
SAP Türkiye Teknik Satış Direktörü Tuna Atmaca: “Akademi programıyla yeni mezun çalışanlarımızın çözüm ve müşteri yönetimi anlamında dünyadaki en iyi iş modellerini öğrenmelerini ve bu sayede SAP çözümleriyle Türkiye’deki müşterilerimizin süreçlerini en verimli yöntemlerle iyileştirmelerini sağlıyoruz. Biz de Türkiye organizasyonu olarak her yeni mezunumuzdan yeni yaklaşımları öğrenme ve uygulama fırsatı elde ediyoruz. SAP Akademi Programı, kurulduğu 2013 yılından 2020 yılına dek toplam 2212 mezun verdi. Hür Bakan ve Evrim Çolakoğlu da Türkiye’den katılarak Teknik Satış alanında başarıyla mezun olan çalışanlarımız arasında yer alıyor. Akademiden mezun olan çalışanlarımızın bugün geldikleri pozisyonlar ve elde ettikleri başarılar, yenilikçilik tutkusuyla kalıpları yıkan düşünme biçimlerini gösterme ve basit ancak dönüştürücü yollardan müşterilerimize sağladığımız çözümleri iyileştirme hedefimize ulaştığımızın en güzel kanıtı.”

Hür Bakan-SAP Akademi Programı mezunlarından

Hür Bakan-SAP Akademi Programı mezunlarından

“3-4 YILLIK EĞİTİMİ 6 AYDA ALDIK”
SAP Akademi Programı mezunlarından Hür Bakan: “SAP Akademi Programı’na Türkiye’den katıldım. 25 farklı ülkeden 35 kişi ABD’de SAP ürün ve çözümlerinden sunum ve iletişim becerilerine, hem teorik hem de pratik kapsamlı eğitimler aldık. Bir eğitim programıyla kıyasladığınızda 3-4 yıl içinde öğrenebileceğim her şeyi 6 ay gibi kısa bir sürede öğrendim. Ayrıca eğitim bu 6 ayla da sınırlı değil, sürekli eğitime devam ediyoruz. Şu an SAP Güney EMEA Bölgesi’nde teknik satış sorumlusu olarak görev yapıyorum ve Akademi’de aldığım eğitimin ve yaşadığım kültür çeşitliliğinin bana kattıkları sayesinde tüm dünyadan müşterilerimle rahatlıkla iletişim kurabiliyorum. Sadece eğitim anlamında değil, dünyaya da farklı gözlerle bakmamı sağlayan bir programdı.”

Evrim Çolakoğlu-SAP Akademi Programı mezunlarından

Evrim Çolakoğlu-SAP Akademi Programı mezunlarından

“KARİYERİMDE DAHA HIZLI İLERLEMEMİ SAĞLADI”
SAP Akademi Programı mezunlarından Evrim Çolakoğlu: “Benim öncelikli hedeflerimden biri teknoloji endüstrisinde çalışmaktı. Bu programın en etkileyici kısmı, SAP’nin bu alanda çok güçlü bir şirket olması ve global bir tecrübe fırsatı sunmasıydı. Benim katıldığım dönemde, 25 farklı ülkeden 27 kişiydik. 6 ay boyunca birlikte öğrendik, projeler yaptık ve iş hayatına dair çok değerli deneyimler edindik. 6 yıllık SAP yolculuğumda, Türkiye’de ve bölge organizasyonunda farklı sorumluluklar aldım. SAP Akademi Programı’nın tüm bu sorumlulukları alırken daha kolay adapte olmamı, esnek bir şekilde hareket etmemi ve kariyerimde daha hızlı ilerlememi sağladığını görüyorum.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir