Connect with us

Otomobil

RENAULT, TÜRKİYE’DE MÜHENDİSLİK EKİBİ KURUYOR

Renault Grubu’nun Renault, Dacia ve Lada markalarına ait otomobil projelerine yönelik satış sonrası aksesuarlarının bir kısmını, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları bünyesinde yeni kurulan Satış Sonrası Mühendislik ekibi geliştirecek. Otomobil aksesuarlarının satın alma ve iş geliştirme/pazarlama operasyonlarının bir bölümü de Türkiye’den yürütülecek.

Renault Grubu’nun otomobil projeleriyle eş zamanlı olarak aksesuar geliştirme çalışmalarını da Türkiye’den yürütecek mühendislik ekibi; Fransa’daki Merkez Satış Sonrası Mühendislik ekibiyle beraber inovasyon çalışmaları da yapacak.

Hakan Doğu-Renault Grubu Satış Sonrasından sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı

Hakan Doğu-Renault Grubu Satış Sonrasından sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı

“TÜRK PAZARINA GÜVENİN GÖSTERGESİ”
Renault Grubu Satış Sonrasından sorumlu kıdemli Başkan Yardımcısı Hakan Doğu, otomobil projelerine yönelik satış sonrası aksesuarlarının; satış sonrası hizmetler ekibi ve Fransız mühendislerle ortaklaşa geliştirilecek olmasının “Türkiye pazarına ve Oyak Renault’ya” duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu söyledi.

“TÜRK TEDARİKÇİLER İÇİN PAZAR FIRSATI”
Global ölçekte aksesuar ürünleri satın alma operasyonlarının da artık Türk satın alma ekibinin katkılarıyla yönetileceğini ifade eden Doğu: “Bu gelişme, otomobil ve aksesuar dünyasında çalışan Türk tedarikçilerimizin uluslararası pazarlara açılmasında önemli bir fırsat olacaktır.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir