Connect with us

Gündem

FİBA “CREDİT EUROPE BANK” İLE RUSYA’DA İLK 3’Ü HEDEFLİYOR…

FİBA Grubu’nun 12 ülkede faaliyet gösteren finans yatırımı Credit Europe Bank, Rusya’nın önde gelen finans portalı Banki.ru’nun düzenlediği “Müşteri hizmet kalitesi ve memnuniyeti” araştırmasında, bir önceki yıla göre 6 basamak birden yükselerek ülkenin en iyi 4’üncü bankası seçildi. Şirket yıl sonunda Rusya’nın en iyi üç bankasından biri olmak istiyor.

Credit Europe Bank, 1997 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Rusya’da 6 milyon bireysel müşteriye hizmet sunuyor.

Murat Özyeğin-FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

Murat Özyeğin-FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

“ODAK NOKTASI: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”
FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, öncelikle müşteri menuniyetine odaklandıklarını ifade etti: “FİBA Grubu’nun faaliyetlerinin merkezine müşteri memnuniyeti koyan yaklaşımı ile Credit Europe Bank, Rusya pazarında büyük başarılara imza atıyor. Dijital altyapı yatırımları sayesinde bankamız, müşteri memnuniyetini pandemi sürecinde daha da yukarı taşıdı.”

“2021 SONUNDA RUSYA’NIN EN İYİ 3 BANKASINDAN BİRİ OLACAĞIZ”
Credit Europe Bank’la Rusya’nın yanı sıra Hollanda, İsviçre, Rusya, Romanya, Ukrayna, Malta ve Dubai’de, Fibabanka ile de Türkiye’de finans sektöründeki dijital dönüşüme “öncülük ettiklerini” kaydeden Özyeğin, 2021 sonunda Rusya’nın en iyi 3 bankası arasında yer almayı amaçladıklarını dile getirdi.

Haluk Aydınoğlu-Credit Europe Bank Genel Müdürü

Haluk Aydınoğlu-Credit Europe Bank Genel Müdürü

“İŞLEMLERİN BİRÇOĞU DİJİTALDEN İLERLİYOR”
Credit Europe Bank Genel Müdürü Haluk Aydınoğlu Rusya’nın 22 şehrinde 49 şube ile faaliyet gösterdiklerini söyledi: “Bireysel, kurumsal ve KOBİ müşteri portföyümüzü hızla artırdığımız Rusya’da 6 milyon bireysel müşterimizin yanında 5 binden fazla ticari müşterimize, 15 binden fazla KOBİ’ye de hizmet veriyoruz. Farklı segmentlerdeki tüm müşterilerimiz, kredi taleplerinin yüzde 60’ını dijital kanalları kullanarak gerçekleştiriyor. Benzer şekilde bireysel transferlerin de yüzde 90’ından fazlası dijital kanallar üzerinden ilerliyor. Özellikle tüketici kredileri ve kredi kartı pazarındaki ürünlerimizle Rusya’da büyük ilgi görüyoruz.”

“TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”
Rusya’nın dijital finansal yayını Banki.ru’nun “Mevduat Ürünü” ödülüne 2019 yılında layık görüldüklerini hatırlatan Aydınoğlu “Forbes Dergisi Credit Europe Bank’ı geçtiğimiz yıl düzenlenen tüketici anketinde Rusya’nın en iyi 10 bankası arasında göstermişti. Kredi kartı ürünümüz Card Credit Plus da Rusya’nın en büyük bankacılık derecelendirme kurumu Frank Research Group, “En İyi Kredi Kartı” seçmişti. Müşteri geri bildirimlerini yakından izleyerek sorunların çözümüne katkı sunmayı, tüketicilerin talep ve beklentilerine zamanında yanıt vermeyi amaç edinen yaklaşımımız bir başarı daha getirdi. Credit Europe Bank ile Rusya’da sadece FİBA Grubu’nu değil, Türkiye’yi de başarıyla temsil ettiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir