Connect with us

Türkiye Gündemi

KRİPTO PARADA YERLİ YATIRIMCI GLOBAL SAHNEDE…

İki yıldır 156 farklı ülkenin Kripto/ Dijital para yatırımcısına hizmet veren ve dünyanın en güvenlikli platformlarından seçilen Narkasa.com, globalde yerli yatırımcıyı destekliyor.

Bitcoin ve benzeri kripto para alım-satım işlemlerinin 12 farklı dilde gerçekleştirildiği platform, sektörün önemli derecelendirme kuruluşlarından “Cer.live Hacken” in denetiminden geçerek “en güvenli” ilk 50 platformu arasında yer aldı.

Erdal Kaya-Narkasa Yazılım Ticaret A.Ş. CEO’su

“NARKASA YERLİ YATIRIMCIYI GLOBALE TAŞIDI”
Narkasa Yazılım Ticaret A.Ş. CEO’su Erdal Kaya, yerli yatırımcıyı uluslararası pazarla buluşturduklarını belirtti: “Dolaşım değişimden kaçamaz. Bunu doğru okuyanlardan biri de Narkasa oldu. Yerli yatırımın ve yatırımcının gücünü globale taşıyarak Türkiye’nin her türlü finans sektöründe önder sözcülerden biri olmasını sağlamak amacındayız.”

“DİĞER FİRMALARLA RAKİP DEĞİL YOL ARKADAŞIYIZ”
Diğer dijital para alım-satım şirketlerinin performanslarının yükseldiğine dikkat çeken Kaya, diğer firmaları rakip yerine “yol arkadaşı” şeklinde değerlendirdiklerini söyledi.

“KRİPTO PARA’DA EN GÜVENİLİR OLACAĞIZ”
En güvenilir ilk 50 Kripto para alım-satım platformunun içinde olduklarını ifade eden Kaya, “Aynı inanç ve gelişimle zirvede olacağımıza inanıyoruz. Türkiye’nin ve dünyanın en güvenilir markalarından biri olarak bayrağımızı global pazar içinde dalgalandırmak ortak heyecanımız olacak.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir