Connect with us

Gündem

“2020 İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ” BELLİ OLDU…

PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nce “insan kaynakları alanındaki yenilikçi ve yaratıcı uygulamaları tanıtmak ve örnek teşkil edecek çalışmaları sektöre kazandırmak” amacıyla 12 yıldır organize edilen “İnsana Değer Ödülleri’nin” 2020 yılı sahipleri belli oldu. Ödül töreni, alanında dünya genelindeki en kapsamlı insan yönetimi etkinliklerinden “28’inci PERYÖN – İnsan Yönetimi Kongresi’nin” kapanış gününde gerçekleşti.

Covid-19 salgını önlemleri sebebiyle bu yıl online düzenlenen PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi’ne yerli ve yabancı birçok konuşmacı katıldı. “İş dünyası için daha iyi bir gelecek” konusunun masaya yatırıldığı kongreyi 3 bine yakın kişi takip etti.

Berna Öztınaz-PERYÖN – İnsan Yönetimi Derneği Başkanı

“HER YENİ PROJE İLHAM VERİYOR”
PERYÖN – İnsan Yönetimi Derneği Başkanı Berna Öztınaz, kongrenin son günündeki “İnsana Değer Ödülleri” töreninde her yeni projenin “ilham verdiğini” söyledi: “2008 yılından bu yana düzenlediğimiz PERYÖN – İnsana Değer Ödülleri’ne her yıl artan başvurular bizi heyecanlandırıyor ve her yeni proje ilham veriyor. İnsana Değer Ödülleri ile sınırları kaldırmayı, karşılıklı sürdürülebilir bir iletişim kurarak geleceğe, daha mutlu ve daha demokratik yarınlara hep birlikte ulaşmayı amaçlıyoruz.”

“İŞ DÜNYASINDA BİRÇOK KAVRAM DEĞİŞTİ”
Covid-19 salgınının iş dünyasında birçok kavramı değiştirdiğinin altını çizen Öztınaz, “Sağlık, iş dünyasının önceliği, ‘insan’ öğesi merkezi haline geldi. Şirketler mücadeleyi bir adım ileri götürerek ‘insan’ için ‘anlam’ ve ‘değer’ ifade eden projeler hayata geçirdi. Bu bakış açısıyla kalıcı olmayı başarıp, yararlı proje üreten birçok finalistimiz var. 12’nci senemizde yine anlamlı uygulamaları paylaşabildiğimiz, birbirimizden öğrenmeye devam ettiğimiz için mutluyuz. Tüm katılımcıları tebrik ediyoruz.” dedi.

PERYÖN – İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ 2020 KAZANANLARI
Farklı kategorilerdeki PERYÖN – İnsana Değer Ödülleri’ne 2020 yılında şu kuruluşlar layık görüldü:

İnsana Değerde Liderlik – BOİ Başarı Ödülü: Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Tic. A.Ş.
Değer Yaratan Uygulamalar “Çalışan Sağlığı ve Güvenliği” Başarı Ödülü: Enerjisa Enerji Üretim A.Ş.
Değer Yaratan Uygulamalar “İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm” Başarı Ödülü: Maxion İnci Jant Sanayi A.Ş.
Değer Yaratan Uygulamalar “İşveren Markası Yönetimi ve Bağlılık” Başarı Ödülü: Demir Export A.Ş.
Değer Yaratan Uygulamalar “Gelişim ve Yetenek Yönetimi” Başarı Ödülü: Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş
(Covid-19 salgını dolayısıyla bu yıl ödüllere eklenen) Değer Yaratan Uygulamalar “Zor Zamanlarda Değer Yaratmak” Başarı Ödülü: Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Kongre ilgili detaylar www.peryon.org.tr adresinde.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir