Connect with us

Finans & Ekonomi

AKBANK’TAN DÖVİZ KREDİSİNDE KADIN İHRACATÇILARA ÖZEL FAİZ İNDİRİMİ

Akbank, yüzde 51 ve üzeri kadın ortaklık payı olan girişimcilere ihracat taahhütlü kredilerde çeşitli finansman imkanları sunuyor. Ayrica “dış ticaret ve dış ticaretin finansmanı alanlarında” danışmanlık hizmeti veriyor.

 

 

Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal, başarılı kadın girişimci sayısını artırmak amacıyla “1 yıla kadar vadeli ihracat taahhütlü ve 500 bin dolar üst limitli döviz kredilerinde 50 baz puan faiz indirimine” gittiklerini açıkladı.

 

 

Mehmet Tugal, Akbank Genel Müdür Yardımcısı

“EKONOMİK BÜYÜMEDE İHRACAT ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”
Ekonomik büyümede ihracatın önemli rol oynadığını ifade eden Tugal, “Covid-19 salgını sürecinin dünya ticaretinde oluşturduğu daralmalara rağmen, Türkiye’nin ilk 9 ayda 118 milyar doları aşan ihracat gerçekleştirmesi ihracatçıya verilen desteğin her zaman karşılık bulduğunu bir kez daha gösterdi. Benzeri görülmemiş bu süreçte ticari olumsuzlukların etkisini azaltmak amacıyla avantajlı finansman olanaklarından, dijital ürün ve hizmetlere kadar çok geniş bir yelpazede ihracatçımızın yanında olduk.” dedi.

DIŞ TİCARETİN FİNANSMANINDA DANIŞMANLIK DESTEĞİ…
Tugal, kadın ihracatçılara finansal imkanların yanı sıra “dış ticaret ve dış ticaretin finansmanı alanlarında” danışmanlık hizmeti verdiklerini de belirtti. Bu destek Türkiye’nin dört bir yanındaki Global Ticaret Merkezleri’ndeki dış ticaret yöneticilerinden ya da 444 23 23 numaralı hattan alınabiliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir