Connect with us

Finans & Ekonomi

TURKCELL’DE “EVDE DİJİTAL İMZA” DÖNEMİ…

Turkcell müşterileri geliştirilen dijital çözüm sayesinde “fiber, DSL, Superbox ve TV+ ürünlerinin aboneliklerini” dijital imza ile yapabilecek ve kurulum süreci hızla tamamlanacak. Ekiplerin ev içinde kaldığı süre yüzde 30 kısalacak. Böylelikle yılda 11 milyon sayfa evrak dijitalleşecek.

 

 

Turkcell, Türkiye’de bir ilke imza atarak “evde dijital imza dönemi” başlattı. Türkiye genelini kapsayan uygulamayla yılda 1 milyon 500 bin evde dijital imza atılacağı öngörülüyor.

 

 

Ceyhun Özata-Turkcell Kurumsal ve Ev Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı 

“MAĞAZALARIMIZDAKİ UYGULAMAYI EVLERE DE TAŞIDIK”
Turkcell Kurumsal ve Ev Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, “Mağazalarımızda dijital imza ile abonelik sözleşmesinden tarife değişikliğine, yeni SIM kart alımından fatura ödemesine değin tüm işlemleri tablet üzerinden dijital imza ile saniyeler içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu uygulamamızı artık evlere de taşıdık.” dedi.

“YILDA 11 MİLYON EVRAK DİJİTAL ORTAMA TAŞINACAK”
Özata bu çözümün geliştirilmesinde “Covid-19 salgını dolayısıyla ekiplerin müşterilerin evinde geçirdiği sürenin en aza indirilmesi düşüncesinin” etkili olduğunu söyledi: “Artık müşterilerimizin evine kurulum yapmamızı gerektiren fiber, DSL, Superbox ve TV+ için de dijital imza ile abonelik mümkün olacak. İşlem sürelerini yüzde 30 azaltacağını öngördüğümüz projemiz sayesinde müşterilerimizin abonelik sürecini hızlandıracağız. Yılda 11 milyon sayfa evrakın dijital ortama taşınacağı güvenli dijital imza uygulamamızı aynı zamanda tüm sektörlerin de kullanımına sunuyoruz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir