Connect with us

Finans & Ekonomi

TÜYAP ESKİŞEHİR 2’NCİ YAPI FUARI 12-15 KASIM’DA…

Eskişehir 2’nci Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı (ESKİŞEHİR YAPI 2020), 12-15 Kasım 2020 tarihlerinde ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. 2019 Kasım’daki ilk fuar, 21 bin 435 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı.

 

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş., Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) iş birliğiyle organize edilen “Eskişehir 2’nci Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nın” hazırlık sürecine Eskişehir Teknik Üniversite, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB de destek sunuyor.

YAPI SEKTÖRÜNÜN BİLEŞENLERİNİ BULUŞTURACAK
12-15 Kasım 2020 tarihlerinde ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyarete açılacak Eskişehir 2’nci Yapı Fuarı’na “mutfak, banyo, seramik, vitrifiye, yapı kimyasalları, prefabrik beton yapı elemanları, çevre düzenlemeleri, peyzaj, kent mobilyaları, aydınlatma üniteleri, güvenlik sistemleri, çatı ve cephe kaplamaları, izolasyon, dekorasyon, pencere, kapı aksesuarları, enerji ve soğutma sistemleri” sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar katılacak.

MÜHENDİS, MİMAR, MÜTEAHHİT VE İŞ ADAMLARI BİR ARAYA GELECEK
Ekonominin lokomotifi konumundaki yapı sektörüyle ilgili konferansların da olacağı fuarda başta Eskişehir; Afyon, Kütahya, Bilecik, Bursa, Ankara, Konya, Isparta’daki inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler, iş adamları ve tüketiciler bir araya gelecek.

İLK FUARI 21 BİN 435 PROFESYONEL ZİYARETÇİ GEZDİ
2019 Kasım’daki ilk fuar, 21 bin 435 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaparak “sektörün ticari hacminin gelişmesi anlamında” önemli bir buluşma noktası oldu ve yüzde 95 oranında katılımcı memnuniyeti oluşturmayı başardı.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir