Connect with us

Finans & Ekonomi

“OTOMOTİV SEKTÖRÜ SALGIN KRİZİNİ EN AZ HASARLA ATLATACAK”

Türkiye’nin Covid-19 salgınından kaynaklanan olumsuzlukları en az hasarla atlatacağına yürekten inandığını belirten Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, Yeniköy Motors ve Aston Martin Türkiye’nin yatırımlarına ara vermeden devam edeceğini ifade etti.

 

Otomotiv sektöründeki üretim Covid-19 salgını sebebiyle şubat ortasından nisan sonuna kadar dünya genelinde durdu, servis hizmetleri ise mecbur kalınmadıkça ertelendi. Durum, sektörün bütün paydaşlarını zora soktu.

HEM SATIŞ HEM DE SERVİSTE CANLANMA VAR
Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, normalleşme hamlelerinin başladığı 15 Mayıs’tan itibaren hem satış hem de servis anlamında sektörde ciddi bir hareketlenme yaşandığını söyledi.

“YATIRIMLARIMIZ ARA VERMEDEN SÜRÜYOR”
Bünyelerindeki Yeniköy Motors ve Aston Martin Türkiye şirketlerinin büyüme odaklı faaliyetlerini her zamankinden daha çok çalışarak ve yatırımlara ara vermeden sürdürdüğünü kaydeden Kaya, “1991 yılında kurulan ve 29 yıldır müşterileri ile dürüstlük ve samimiyet bağı kurmuş bir firma olarak üstümüze düşeni layığı ile yaptık.” dedi.

Nevzat Kaya-D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı

“SUV SEGMENTİNE İLGİ ARTTI”
Uçak yolcuğundan çekinenlerin konforlu ve güvenli uzun yol imkanı sunan SUV segmentindeki araçlara yöneldiğini; bireysel kullanıma yönelik spor otomobillerde de azımsanmayacak miktarda canlanma yaşandığını ifade eden Kaya, şu bilgileri aktardı: “Aston Martin Türkiye olarak Mayıs-Haziran içinde 6 haftalık süreçte, ikisi sıfır kilometre olmak üzere 7 araç satışımız bulunmakta… Bu başarıda yıllardır oluşturduğumuz güvenin yanı sıra Aston Martin Lagonda Finansman desteği ile yüzde 50 peşin, kalan yüzde 50’si 36 Ay vadeli satış kampanyamızın da desteği büyük. Ayrıca sıfır kilometre Aston Martin’lerde 5 yıl ücretsiz bakım olması ve müşterilerimizin araç 15 yaşına gelene kadar garanti uzatma haklarının da olması, Aston Martin Lagonda LTD’nin yani fabrikanın da araçların arkasında olduğunun bir kanıtı olarak müşterilerimize güven sağladı. Biz, araçları satarken kendi sınıfımızda başka hiçbir rakibimizin yapmadığı veya yapamadığı şekilde araçlarını değerinde geri alma sözü veriyoruz.”

Aston Martin’in SUV modeli DBX

ASTON MARTIN’İN SUV MODELİ DBX, AĞUSTOSTA SHOWROOMLARDA
Bu arada “En Teknolojik SUV” diye nitelenen ve Aston Martin’in tarihinde ilk kez ürettiği DBX’in test aracı ağustosta Türkiye’deki showroomlarda yerini alacak. 2020 sonuna doğru model satışlar başlayacak. DBX’lerin; Arizona Bronze, Magnetic Silver, Minotaur Green, Onyx Black, Satin Silver Bronze, Stratus White, Xenon Grey renk seçenekleri var.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir