Connect with us

Finans & Ekonomi

BANKACILIK VE FİNANSTA TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ: ENPARA.COM

Web, dijital pazarlama ve mobil teknolojilerin değerlendirildiği Altın Örümcek Ödülleri’nde Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankası ve QNB Finansbank kuruluşu olan Enpara.com web sitesi, Bankacılık ve Finans kategorisinde birinci seçildi. 30 kategoride gerçekleşen Altın Örümcek Ödülleri’nin bu sene 18’incisi düzenlendi.

 

 

Cumhur Türkmen-QNB Finansbank Enpara.com’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

“EN ETKİLİ VE VERİMLİ ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ”
2002 yılından bu yana organize edilen Altın Örümcek Ödülleri’nde projeler hem jüri tarafından incelendiğine hem de halk oylamasına sunulduğuna dikkat çeken QNB Finansbank Enpara.com’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Türkmen, “Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız ödül organizasyonundan birincilik almak ayrıca bizim için çok anlamlı. Çünkü ekibimizin sektördeki en verimli ve etkili çözümleri sunma konusunda kararlılığını da gösteriyor. Bu ödülü kazandığımız için çok mutluyuz.” dedi.

2 MİLYONU AŞKIN MÜŞTERİSİ VAR
Ekim 2012’de kurulan Enpara.com’un 2 milyondan fazla müşterisi var. Tümüyle dijital kanallar üzerinden ve şubesiz yürüdüğünden bankacılık işlemlerinden ücret talep etmeyen Enpara.com, Türkiye’de bir ilk. Dünya genelinde de başarılı dijital banka örneklerinden biri. 2017 yılı sonunda Harvard Business School’da araştırma konusu oldu.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir