Connect with us

Finans & Ekonomi

“FAİZLERİ DÜŞEN KONUT KREDİSİNDE BAŞVURU SÜREÇLERİ DE HIZLANMALI”

Kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi desteğinin gayrimenkul sektörünün toparlanabilmesi adına umut verici bir gelişme olduğunu ifade eden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu karar, sektörün pandemi döneminde yaşadığı sıkıntıları aşması için önemli bir adım olacak.” dedi.

 

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgının, gayrimenkul sektöründe çok ciddi talep daralmasına sebep olduğunu belirtti.

Evrim Karayel

“YERİNDE VE SON DERECE MANTIKLI BİR KARAR”
Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini düşürmesini ve avantajlı paketler sunmasını “yerinde ve son derece mantıklı bir karar” diye niteleyen Karayel gelişmeyi şu ifadelerle değerlendirdi: “Bu karar, sektörün pandemi döneminde yaşadığı sıkıntıları aşması için önemli bir adım olacak. Kararla beraber, kredi başvuru süreçlerinin de daha hızlı olması gerektiğini düşünüyorum. Başvuruların onaylanma süreçlerinin pratikleştirilerek, geniş bir kullanıcı kitlesine yayılmasını sağlamanın faydalı olacağı kanaatindeyim.”

 

Erkanlı Holding’in başlattığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, gayrimenkul sektöründe yeni bir trend oluşturdu.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir