Connect with us

Finans & Ekonomi

YÜKSEK BİNA ATIK SU DRENAJINDA GEBERIT SUPERTUBE AVANTAJI…

Sıhhi tesisat sektörünün Avrupa lideri İsviçre firması Geberit’in geliştirdiği ve “hidrolik açıdan optimize edilmiş” atık su drenaj sistemi SuperTube, yüksek binalarda sağladığı yer tasarrufu avantajıyla öne çıkıyor.

 

Montaj bileşenleri arasında üst seviyede iş birliği esasına dayanan Geberit SuperTube teknolojisi, paralel bir havalandırma hattı gerektirmiyor. D110 boru çapıyla 12 l / sn’lik sürekli bir deşarj kapasitesi elde ediliyor. SuperTube sistemiyle yatay boru hatları, eğim olmadan 6 metreye kadar götürülebiliyor.

 

YATAYDA VE DİKEYDE DAHA FAZLA YAŞAM ALANINA İMKAN TANIYOR
29 üretim tesisi ve 12 bin çalışanıyla 50 ülkede faaliyet gösteren Geberit’in HDPE Sovent Fitting, HDPE BottomTurn Dirseği ve HDPE BackFlip Dirseği bileşenleriyle uygulanan SuperTube sistemi, bu sayede binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanına imkan tanıyor. Kolay planlama ve montaj nitelikleriyle de benzerlerinden ayrışıyor.

 

 

12 I/S’LİK DEŞARJ KAPASİTESİ NASIL OLUŞUYOR?
Sistemin detayları şöyle: Geberit HDPE Sovent Fitting optimize edilmiş geometrisiyle iniş borusu içindeki suyun dönmesini sağlıyor ve böylece boru çeperine baskı yapmasına sebep oluyor. Elde edilen çevresel akış, yüksek deşarj kapasitesiyle sabit ve tutarlı bir hava sütunu oluşturuyor ve böylelikle 12 l / s’lik deşarj kapasitesi meydana gelebiliyor. Hava akışı kesilmeden çevresel akış yatayda katmanlı bir akışa dönüşüyor. Bu etkiyle yatay boru hattı üst katmanında hava, alt katmanındaysa su akışı devam ediyor. Bu da konvansiyonel çözümlere kıyasla itiş gücü kayıplarını önemli ölçüde azaltıyor. Kıvrımlı Geberit HDPE BackFlip dirseği, iç geometrisi sayesinde katmanlı akışı çevresel akışa dönüştürüyor. Hava sütunu iniş kolonu boyunca korunuyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir