Connect with us

Finans & Ekonomi

100’Ü AŞKIN ÜLKEYE PLASTİK BAHÇE MOBİLYALARI SATIYOR

Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilyaları üreticisi ve şu anda sektörünün lideri konumundaki Siesta, ergonomik tasarımlara sahip ve istiflenebilir yapıdaki ürünlerini 100’ü aşkın ülkedeki 500 satış noktası aracılığıyla tüketicilerin beğenisine sunuyor.

 

KALİTELİ VE DAYANIKLI ÜRÜN MİSYONU
1978 yılında Işılplast Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adıyla kurulan ve 1987’den itibaren plastik mobil-ya imalatına başlayan firma, “kaliteli ve dayanıklı ürün geliştirme” misyonuyla İstanbul’un Büyükçekmece ilçesindeki 50 bin metrekarelik tesisinde faaliyet gösteriyor.

ESTETİK DOKUNUŞLARLA BAHÇE VE YAŞAM ALANLARINA FERAHLIK
“Her mekana uygun” ilkesiyle gerçekleştirdiği üretiminin yüzde 70’ini başta Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, ABD ve Avusturalya olmak üzere ihraç eden firma; ürünlerindeki estetik dokunuşlarla bahçelere ve yaşam alanlarına ferahlık sağlamaya özen gösteriyor.

GEOMETRİK DESENLER VE SICAK RENKLER
Siesta Mobilya; dış mekanların yanı sıra, iç mekân, otel ve restoranlara yönelik ürünler tasarlıyor. Marie, Cross, Victor ve Marcel ürünlerinden oluşan yeni bahar ve yaz koleksiyonunda geometrik desenler ve sıcak renkler ön plana çıkıyor. İşlevsel çözümlere odaklı tasarımları, kullanımı kolay ve olumsuz hava koşullarına dayanıklı ürünleriyle pratik çözümler sergiliyor.

DÜĞÜN VE DAVETLERİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK İDDİASI
Siesta ayrıca ünlü tasarımcılarla da dirsek teması halinde. Firma; Belçikalı Frederic Boonen’ün tasarladığı Dream katlanır sandalyenin düğün ve davet organizasyonlarının vazgeçilmezi olacağını iddiasında.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir