Connect with us

Kültür - Sanat

UĞUR YÜCEL’LE “AZINLIKTA KALDIK”!

Uğur Yücel, sahnelediği yıllarda büyük ilgi gören gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ ile turneye çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Kuşadası AVM Amfi Tiyatro’da izleyicisi ile buluşan Yücel, günümüze uyarladığı gösterisiyle izleyenleri kahkahalara boğdu. Yücel; Kerki Solfej’in açık hava programı kapsamındaki programda sohbeti, esprileri ve şovlarıyla büyük beğeni topladı.

“URFA’DA SEZEN AKSU’YA BENZETTİLER”

Seneler önce bir film çekimi için Urfa’ya gittiğini ve Urfalıların misafirperverliğinden çok memnun kaldığını söyleyen Uğur Yücel oradaki bir anısını da seyircisiyle paylaştı. Yücel, “ Bir film çekimi için Urfa’da bulunuyordum. Sağ olsunlar çok iyi baktılar bize. Bir gün bir dolma yapıp getirmişler ama içine de isot doldurmuşlar. Hevesle dolmayı yememle yanmam bir oldu. Dudaklarım şişti ağzım yandı konuşamadım bir süre. O halimle Sezen Aksu’ya benzemişim.” ifadeleriyle alandaki herkesi güldürdü.

HEM GÜLDÜRÜ HEM MÜZİK KEYFİ

Gösterisinin bir bölümünde tencere, tava, damacana ve kovalarla müzik yapan Uğur Yücel, yeteneğiyle büyük alkış aldı. İki saatten fazla sahnede kalan Uğur Yücel, enerjisi ile izleyen herkesi kendine hayran bıraktı. Gösteri sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı ve hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Sanatçının hayranları, “Uğur Yücel ile selfie keyfi” diyerek espri yaptı.

YÜCEL’İN KERKİ SOLFEJ’LE TURNE PROGRAMI

27 Eylül Cuma Hatay Sümerler Açıkhava Tiyatrosu
28 Eylül Cumartesi Adana Çukurova Ünv. Açıkhava Tiyatrosu
22 Ekim Salı Mersin Yenişehir AKM
23 Ekim Çarşamba Kahramanmaraş M.Akif Ersoy Kültür Merkezi
25 Ekim Cuma Şalıurfa City AVM Kültür Merkezi
26 Ekim Cumatesi Gaziantep Şehit Kamil Kültür Merkezi
29 Ekim Salı Diyarbakır Büyükşehir Belediye kongre Merkezi
30 Ekim Çarşamba Malatya Kemal sunal Sahnesi
31 Ekim Perşembe Elazığ Fırat Üniversitesi AKM

 

SARAH CHANG’TAN MUHTEŞEM KONSER

Turkcell Platinum “İstanbul Night Flight” konserleri serisinde dünya sanat elçisi Sarah Chang, Aya İri’nin büyüleyici atmosferinde İstanbullulara muhteşem bir konser verdi.

Henüz 8 yaşındayken New York Filarmoni eşliğinde ilk konserini veren ve 2011’den bu yana ABD’nin Sanat Elçisi olarak görev yapan Sarah Chang, Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla düzenlenen “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” kapsamında 7 Eylül Cumartesi akşamı müzikseverlerle buluştu.

Sahnedeki şık, görkemli, canlı duruşuyla, muhteşem ve mükemmel tekniği ve içten gerçekçi ifadesiyle Sarah Chang, yine muhteşem bir performans sergiledi.

Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonu ile Burgan Bank ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin de katkılarıyla düzenlenen “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” konserlerinin biletleri ise www.biletix.com.tr’den ve etkinlik günleri etkinlik gişesinden temin edilebiliyor.

DİĞER İSTANBUL NIGHT FLIGHT KONSERLERİ

28 Eylül YE-EUN CHOI & DMITRY SHISHKIN
12 Ekim OLGA SCHEPS
19 Ekim FAZIL SAY
26 Ekim BERLIN STAATSKAPELLE STRING QUARTET
29 Ekim AN EPIC SYMPHONY & SERTAB ERENER

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir